Trauner: 'Uiteraard was het niet onze beste wedstrijd'

17 reacties 17
Bron: ESPN
RKC Waalwijk - Feyenoord is geëindigd in 0-1. Een moeizame wedstrijd van de Rotterdammers, zo vond ook Gernot Trauner. 'Zoals je zegt was het negentig minuten hard werken. We hadden het onszelf makkelijker kunnen maken', zegt de aanvoerder in gesprek met ESPN. 'We gaven RKC veel energie door onze eigen slordigheid', klinkt een balende Trauner. Hij zag in de eerste helft een ploeg waar de creativiteit ontbrak en waar Feyenoord bijna geen kansen creëerde. 'In de tweede helft begonnen we vrij goed.' Dat had volgens Trauner niet met de wissels te maken, maar wat wijzigingen in de rust van de staf zorgden daarvoor. 'We hebben negentig minuten alles gegeven.' Uiteindelijk zag hij ook dat er wat geluk nodig was om de drie punten over de streep te trekken. 'Uiteraard was het niet onze beste wedstrijd.'