UPDATE | 'Benfica meldde zich nog niet officieel voor Aursnes'

UPDATE | 'Benfica meldde zich nog niet officieel voor Aursnes'

Volgens Fabrizio Romano zou Benfica de gesprekken hebben geopend om Fredrik Aursnes over te nemen van Feyenoord, zo meldt Romano donderdagmiddag op Twitter. De Portugese club, waar vanaf dit seizoen Roger Schmidt de trainer is, eindigde vorig seizoen als derde in de Portugese competitie.


Benfica zou 15 miljoen euro over hebben voor de middenvelder van Feyenoord, plus nog toeslagen. Zaakwaarnemer Jim Solbakken zou al de persoonlijke voorwaarden van Aursnes zijn overeengekomen met de Portugese topclub.

Aursnes maakte vorige zomer de overstap van Molde FK naar Feyenoord en werd al snel basisspeler in De Kuip. Hij speelde afgelopen seizoen 50 officiële wedstrijden voor de Rotterdammers. Hij scoorde 1 keer, en gaf 4 assists. Het contract van de 26-jarige Noorse international loopt nog tot medio 2024.

Update:
Feyenoord watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International stelt op Twitter dat Feyenoord op de hoogte is van de interesse in steunpilaar Fredrik Aursnes. Wel benadrukt de journalist dat Benfica zich nog niet heeft gemeld bij de clubleiding. Feyenoord zal Aursnes absoluut niet kwijt willen gezien de leegloop in Rotterdam. Toch zal de voor vijf ton gekochte sleutelspeler zijn prijs hebben. Wordt vervolgd...

FR-Fans.nl mini poll

Het is logisch als Feyenoord Aursnes voor dit bedrag laat gaan

46 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 423 reacties

Gast2634320416

Je plaatst een bericht als Gast2634320416