Transfer dichtbij: 'Feyenoord en Olympique Lyon naderen elkaar in de vraagprijs'

Transfer dichtbij: 'Feyenoord en Olympique Lyon naderen elkaar in de vraagprijs'

Feyenoord start haar voorbereiding op maandag 27 juni. Tijdens die eerste training van het seizoen 2022/2023 zullen de internationals nog niet op het veld staan. Trainer Arne Slot ziet deze spelers pas in Oostenrijk, tijdens het trainingskamp van Feyenoord, zo meldt Voetbal International vandaag.


Martijn Krabbendam geeft op VI.nl een update van de stand van zaken in Rotterdam. Zo weet de clubwatcher dat Ian Maatsen persoonlijk helemaal rond is met Feyenoord. Zijn werkgever Chelsea ligt echter voorlopig nog dwars. De linksback moet de opvolger worden van Malacia, die volgens Krabbendam waarschijnlijk het trainingskamp in Oostenrijk niet zal bijwonen. "Feyenoord en Olympique Lyon naderen elkaar in de vraagprijs voor de linksback." zo weet Krabbendam. Maatsen staat op het wensenlijstje naast Hilgers, Ekkelenkamp, Sinkgraven, Brenet en Dost. Laatstgenoemde zal waarschijnlijk niet komen. Brenet twijfelt over een verblijf in de Kuip waar hij vermoedelijk op beide backposities niet eerste keus zal zijn.

Daarnaast is zoals elke transferwindow financieel weinig mogelijk, Hilgers en Ekkelenkamp zijn te duur. Pas na de verkoop van Malacia kan er gedacht worden aan versterkingen, volgens Krabbendam is slechts 40% van de transfersom beschikbaar voor herinvestering. De journalist van de VI stelt dat Feyenoord bewust in de vijver met Eredivisie ervaring vist omdat deze naar verwachting snel aanhaken en meer waard kunnen worden. "Zodat met de ontwikkeling ook de transferwaarde stijgt en de club niet alleen deze window goed zaken zal kunnen doen." Volgens Krabbendam zelfs een eis van Slot in de besprekingen van zijn contractverlenging.

Discussieer mee! 198 reacties

Gast4104868673

Je plaatst een bericht als Gast4104868673