Van Egmond: 'Ik heb hier een veel beter, ontspannen gevoel bij dan in 2002'

Van Egmond: 'Ik heb hier een veel beter, ontspannen gevoel bij dan in 2002'

Feyenoord staat vanavond in de finale van de UEFA Europa Conference League. De tegenstander is AS Roma. Vincent Schildkamp vraagt zich af of Feyenoord zich, net als de afgelopen jaren, als underdog in een topwedstrijd beschouwt.


Michel van Egmond is het daar niet mee eens. "Nee, dit jaar is alles anders onder Slot. Ook de manier waarop ze naar de finale toeleven. Ik heb hier een veel beter, ontspannen gevoel bij dan in 2002. Het zelfvertrouwen wat Feyenoord heeft en de manier waarop ze zich hier representeren, door te lachen op persconferenties. Normaal zijn persco's zaaddodend, dit zegt ook wel weer wat", vertelt Van Egmond in een speciale uitzending van Voetbalpraat op ESPN, live vanuit Tirana.

Kenneth Perez denkt dat het vooral komt doordat Feyenoord weet wat ze willen en moeten doen en hoe ze dat moeten doen. "Je ziet dat er veel duidelijkheid is, de spelers zijn niet in de war want ze spelen het hele jaar al op dezelfde manier. Ze hebben onwijs veel vertrouwen in de staf en vooral Slot. Ze denken kom maar met dat plan en dan gaan we dat uitvoeren", sluit Perez af.

Lees meer over:

Discussieer mee! 1 reactie

Gast6168290191

Je plaatst een bericht als Gast6168290191