Krabbendam: 'Hij maakt een indruk alsof hij niet geblesseerd is geweest'

Krabbendam: 'Hij maakt een indruk alsof hij niet geblesseerd is geweest'

Feyenoord werkt momenteel in Portugal toe naar de Conference League finale. Volgende week woensdag is in Tirana AS Roma de tegenstander. Martijn Krabbendam van Voetbal International bekeek donderdag de training van Feyenoord.


De Feyenoord-watcher zag dat Justin Bijlow weer voluit meetrainde. Krabbendam krijgt de vraag hoe groot de kans is dat de doelman de finale zal gaan keepen. 'Op basis wat we hebben gezien tijdens de training groot', zegt Krabbendam tegen Voetbal International, waarvan een item online is gekomen op de Youtube pagina van Voetbal International. 'Ik begreep ook wel dat hij een aantal dagen er voor al een tijdje fit is.' Hij zou toen al tijdens de keeperstraining dingen mee hebben gedaan. 'Nu zagen we hem ook voor het eerste zelf en in de partij. Hij maakt een indruk alsof hij niet geblesseerd is geweest. Hij coacht, hij beweegt soepel, hij is mobiel, hij heeft goede reddingen. Je kunt er wel vanuit gaan, nogmaals, als er niks geks gebeurt, dat hij gewoon speelt tegen AS Roma.'

Ook Tyrell Malacia maakte donderdag een goede indruk. 'Ik vond Malacia behoorlijk fit moet ik zeggen tijdens de training. Hij geeft alles. En je ziet dat hij ook alles kan doen. Weinig zorgen wat dat betreft op weg naar Tirana', doelt Krabbendam op de blessuregevallen aan de kant van Feyenoord.

Lees meer over:

Discussieer mee! 15 reacties

Gast5788616096

Je plaatst een bericht als Gast5788616096