Arnesen over uitlekken transfer: 'De focus bij de club moet volledig op de finale zijn'

Arnesen over uitlekken transfer: 'De focus bij de club moet volledig op de finale zijn'

Frank Arnesen is een tevreden man, de technisch directeur kwam naar Feyenoord om te zorgen voor een betere scouting en rust in de groep. Zelfs in tijden als deze is Arnesen aanwezig als vraagbaak van Arne Slot en probeert hij zo snel mogelijk iets te regelen als er vragen zijn. Arnesen weet dat een finale speciaal is en doet er dan ook alles aan om het klimaat voor spelers en trainer zo goed mogelijk te maken.


Dat de Conference League Feyenoord veel gebracht heeft is Arnesen duidelijk over. "En nog steeds, grote clubs willen tegen ons oefenen en ik spreek technisch directeuren die wel geïnteresseerd zijn om jonge spelers bij ons te laten spelen", aldus Arnesen in het Algemeen Dagblad die dat laatste vooral op het conto van Slot schrijft. De manier van spelen zou het voor andere clubs interessant maken om spelers bij Feyenoord te stallen.

Arnesen gaat ook in op het aantrekken van de spits Danilo en dan met name het te vroege uitlekken van zijn overstap naar Rotterdam. "De focus bij de club moet volledig op de finale zijn", aldus Arnesen die zelf niet meereisde naar Lagos. De technisch directeur is al bezig met volgend seizoen en wil ook graag aanwezig zijn bij de belangrijke wedstrijd van Feyenoord O21 aankomende zaterdag.

Lees meer over:

Discussieer mee! 46 reacties

Gast9994311654

Je plaatst een bericht als Gast9994311654