Senesi: 'Ik denk dat we ons nog steeds niet bewust zijn van wat we als team aan het doen zijn'

Senesi: 'Ik denk dat we ons nog steeds niet bewust zijn van wat we als team aan het doen zijn'

Marcos Senesi is bezig aan een sterk seizoen bij Feyenoord. Dat is ook opgevallen bij zowel de bondscoach van Argentinië als die van Italië. De verdediger van de Rotterdammers kreeg van allebei de landen te horen dat hij was opgenomen in de selectie. VarskySports meldde via zijn Twitter-pagina dat Senesi een uitnodiging had gekregen voor het Italiaans Elftal, en de Argentijnse voetbalbond maakte via haar Twitterkanaal bekend dat Senesi in de voorselectie zit van Argentinië.


Senesi is trots dat hij bij allebei de landen in beeld is. 'De beslissing is al meer dan duidelijk', zegt Senesi in gesprek met Olé, doelend op de keuze voor Argentinië. Volgens Senesi was Argentinië altijd het eerste wat in hem opkwam als hij daar over nadacht. Senesi, die zowel een Argentijns als Italiaans paspoort heeft, had daar niet zoveel twijfels over.

De verdediger van Feyenoord gaat ook in op de finale van de Conference League. 'Ik denk dat we ons nog steeds niet bewust zijn van wat we als team aan het doen zijn. Het is een nieuwe beker die nog niemand heeft, dat is iets moois en we willen geschiedenis schrijven met de club.'

Lees meer over:

Discussieer mee! 21 reacties

Gast6782086654

Je plaatst een bericht als Gast6782086654