UPDATE | 'Mkhitaryan kan finale gewoon spelen'

UPDATE | 'Mkhitaryan kan finale gewoon spelen'

Feyenoord neemt het volgende week woensdag in Tirana op tegen AS Roma. De finale van de Conference League moet het toetje van het seizoen worden. De Rotterdammers hebben mogelijk niet te maken met Henrikh Mkhitaryan, de spelmaker van de Romeinen is geblesseerd en lijkt het restant van het seizoen te moeten missen.


Volgens Willem Haak, journalist en volger van het Italiaanse voetbal is Mkhitaryan geblesseerd aan zijn hamstring, dat meldt hij op Twitter. De kans lijkt klein dat de spelmaker de wedstrijd om de Conference League finale gaat halen.

UPDATE 18-5
In een persconferentie, gegeven door José Mourinho, meldt de trainer dat het meespelen van Mkhitaryan erg onwaarschijnlijk is. De Portugees geeft de Armeniër óf geen kans, óf een héle kleine kans. Dit meldt AS Roma English op Twitter. Ook smaakmaker Zaniolo en verdediger Smalling zijn een twijfelgeval voor de finale.

UPDATE 23-5
Henrikh Mkhitaryan heeft de individuele training hervat, waarmee de hoop op een rol in de finale voor AS Roma is toegenomen voor José Mourinho. Dat is te lezen in Corriero Dello Sport. Het Italiaanse medium stelt dat de Armeniër een cruciale rol kan spelen in het elftal met name voor de jongere spelers in de selectie.

UPDATE 24-05-2022 17:53
Henrikh Mkhitaryan kan morgen de finale van de Conference League gewoon spelen, zo meldt Arman Avsaroglu van de NOS op zijn Twitter account. Avsaroglu was aanwezig bij de persconferentie van José Mourinho.

Lees meer over:

Discussieer mee! 97 reacties

Gast3240087097

Je plaatst een bericht als Gast3240087097