Supporters kunnen vanaf vandaag keuze doorgeven voor tegemoetkoming

Supporters kunnen vanaf vandaag keuze doorgeven voor tegemoetkoming

Vandaag zijn Feyenoord-supporters geïnformeerd over de mogelijkheid om hun keuze door te geven voor de tegemoetkoming voor de gemiste thuiswedstrijden van dit seizoen, zo valt te lezen op de website van Feyenoord. Vanwege de coronamaatregelen moesten er een aantal thuiswedstrijden zonder publiek worden gespeeld.


De thuiswedstrijd die zonder publiek gespeeld werden waren die tegen PEC Zwolle, Heracles Almelo, Fortuna Sittard, Ajax en Vitesse. Tegen Sparta Rotterdam mocht De Kuip voor slechts 1/3 gevuld zijn. Seizoenkaarthouders hadden recht om deze wedstrijden te bezoeken, en daarom kunnen zij een deel van het geld terug krijgen. Dit moet worden aangegeven bij Feyenoord en dat kan via deze link. Mocht er geen actie worden ondernomen, dan blijft het restitutiebedrag bij de club.

Er wordt door Feyenoord aan de seizoenkaarthouders gevraagd om de keuze voor 15 juni door te geven. Dan zal het bedrag voor uiterlijk 15 juli op rekening staan. Het doorgeven van de keuze kan tot uiterlijk 15 augustus. Seizoenkaarthouders kunnen er voor kiezen om het volledige bedrag terug te vragen, maar ook om 50%, of 100% bij de club te laten, zo valt te lezen op de website van Feyenoord.

'Feyenoord waardeert het uiteraard enorm als seizoenkaarthouders (een deel van) het bedrag kunnen missen en niet terugvragen', schrijft Feyenoord op de website. 'Ongeacht hun keuze bedankt de club alle seizoenkaarthouders voor hun trouwe steun tijdens het bijzondere seizoen 2021-2022.'

Lees meer over:

Discussieer mee! 12 reacties