Schelvis: 'Dat moet je bij Nijhuis juist niet doen'

31 reacties 31
Bron: Rijnmond.nl
Feyenoord wint op de valreep van FC Utrecht met 2-1. Luis Sinisterra scoorde diep in de blessuretijd het winnende doelpunt. Emile Schelvis praat tijdens Radio Rijnmond na over de wedstrijd van de Rotterdammers. De analist vond met name dat Cyriel Dessers niet slim speelde en constant opzoek was naar een penalty. 'Dessers was vanaf minuut één constant aan het zeuren. Dat moet je bij Nijhuis juist niet doen.' Over Sinisterra was Schelvis wel te spreken. De Colombiaan zorgde met een individuele actie voor de late 2-1 voorsprong. 'Dat is toch de enige speler bij Feyenoord die zo'n actie kan maken.' Feyenoord zag Marcos Senesi uitvallen met een blessure. Schelvis denkt dat de Argentijn de Conference League wedstrijd tegen Olympique Marseille niet gaat halen, en misschien wel langer aan de kant zal zitten. 'Senesi gaat het niet halen, dat kon je gelijk al zien. Misschien zijn ze die wel de rest van het seizoen kwijt,' aldus Schelvis.