HUURLINGEN | Bannis goudhaantje bij winnend NAC Breda

4 reacties 4
Sinds de winterstop zijn er meerdere spelers verhuurd aan verschillende clubs. Het aantal verhuurde spelers is dus groter dan voor de winterstop. Dat maakt het extra interessant om het huurlingenartikel wekelijks te bekijken. Wekelijks maken wij een overzicht van de prestaties van iedere huurspeler. Het artikel lees je iedere dinsdag om 18:15 op www.fr-fans.nl. Bannis was de grote man van het weekend. De spits scoorde in de laatste minuut de winnende voor NAC Breda. Christan Conteh (FC Dordrecht) [i]FC Dordrecht – FC Emmen 0-1[/i] FC Dordrecht speelde een wedstrijd tegen FC Emmen. De Emmenaren konden promoveren als ze een resultaat zouden halen tegen FC Dordrecht. FC Emmen won de wedstrijd tegen FC Dordrecht met 1-0. Conteh speelde de gehele wedstrijd mee tegen FC Emmen. Hij was 61 keer bij het spel betrokken en had een passnauwkeurigheidspercentage van 59%. De buitenspeler had vier succesvolle dribbels uit vijf pogingen. Hij won vijf van de zeven duels die hij aanging en verloor 27 keer de bal. De aanvaller schoot eenmaal op doel. Conteh kreeg een 6,5 op Sofascore. Achraf El Bouchataoui (RKC Waalwijk) N.v.t. RKC Waalwijk speelde niet vanwege de bekerfinale. Marouan Azarkan (Excelsior Rotterdam) [i]MVV Maastricht – Excelsior 1-1[/i] Excelsior speelde een wedstrijd tegen MVV Maastricht. In Maastricht werd het gelijk. Azarkan speelde 72 minuten mee tijdens deze wedstrijd. Hij was 49 keer bij het spel betrokken en had een passnauwkeurigheidspercentage van 74%. Daarbij zat één belangrijke pass, een lange bal en een crossbal. De aanvaller schoot tweemaal op doel. Hij had vijf succesvolle dribbels uit acht pogingen. De buitenspeler won acht van de twaalf duels die hij aanging en verloor zestien keer de bal. Azarkan kreeg een 7,3 op Sofascore. Francesco Antonucci (FC Volendam) [i]FC Volendam – Jong Ajax 3-1[/i] FC Volendam speelde een wedstrijd tegen Jong Ajax. Ook FC Volendam is dichtbij promotie. Een overwinning tegen Jong Ajax brengt ze dichtbij. Antonucci speelde 35 minuten mee tegen Jong Ajax. Hij was 28 keer bij het spel betrokken en had een passnauwkeurigheidspercentage van 85%. Daarbij zaten drie belangrijke passes, één crossbal en drie lange ballen. Hij miste één grote kans. De middenvelder schoot eenmaal op doel en tweemaal langs het doel. Hij verloor zesmaal de bal. Antonucci kreeg een 7,2 op Sofascore. Naoufal Bannis (NAC Breda) [i]Almere City NAC Breda 1-2[/i] NAC speelde een wedstrijd tegen Almere City. Bannis was de grote man bij NAC Breda, hij scoorde in de laatste minuut het winnende doelpunt. Bannis speelde de gehele wedstrijd mee en scoorde dus een doelpunt. De aanvaller schoot eenmaal op doel en had een succesvolle dribbel uit twee pogingen. De aanvaller was 44 keer bij het spel betrokken en had een passnauwkeurigheidspercentage van 75%. Daarbij zat één belangrijke pass. Hij won zeven van de eenentwintig duels die hij aanging. De spits verloot vijftienmaal de bal. Hij was belangrijk met zes verdedigende acties. Bannis kreeg een 7,2 op Sofascore. Róbert Boženík (Fortuna Düsseldorf 95) [i]Hannover 96 – Fortuna Dusseldorf 0-0[/i] Fortuna Dusseldorf speelde een wedstrijd tegen Hannover 96, waar Diemers aan verhuurd is. Boženík speelde 23 minuten mee. Hij was vier keer bij het spel betrokken. Hij had een passnauwkeurigheidspercentage van 50%. De aanvaller won een van de een duels die hij aanging en verloor eenmaal de bal. Boženík kreeg een 6,7 op Sofascore. Mark Diemers (Hannover 96) [i]Hannover 96 – Fortuna Düsseldorf 0-0[/i] Diemers speelde een minuut mee in deze wedstrijd. Aliou Baldé (Waasland Beveren) [i]Waasland Beveren – Excelsior Mouskron 2-0[/i] Baldé zat niet bij de selectie.