Slot: 'Dat zijn wel dingen die we mee moeten nemen naar het restant van het seizoen'

Bron: ESPN
Arne Slot heeft zijn Feyenoord een goede wedstrijd zien spelen tegen Heracles Almelo. Dat valt ook af te lezen aan de eindstand op het scorebord. 1-4 werd het na goals van Orkun Kökçü, Reiss Nelson, Guus Til en Patrik Wålemark. Mario Been vond dat Marcus Holmgren Pedersen een slordige wedstrijd speelde. 'Hij was niet de enige die slordig was', is het antwoord van Slot tegenover ESPN op die constatering. De hoofdtrainer van Feyenoord vond het een dik verdiende overwinning waarin goed werd gevoetbald. Wel zag hij zijn ploeg een aantal keer te makkelijk de bal verliezen. 'Met name de eerste fase na rust. Als je dat aanstaande donderdag doet, dan is dat niet zo handig.' Ook is hij niet tevreden over het verdedigen van de standaardsituaties. 'Dat zijn wel dingen die we mee moeten nemen naar het restant van het seizoen en aankomende donderdag.' Na de 1-0 zag hij zijn ploeg goed herstellen. 'Naar mate de eerste helft vorderde, werden we steeds beter aan de bal', aldus Slot.