Feyenoord vrouwen 1 buigt achterstand om in voorsprong en wint in Alkmaar

Feyenoord Vrouwen 1 speelde vanavond in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen de wedstrijd tegen VV Alkmaar. VV Alkmaar heeft 16 punten uit 19 wedstrijden. Feyenoord Vrouwen 1 heeft 31 punten uit 18 wedstrijden. Feyenoord vrouwen heeft de wedstrijd tegen VV Alkmaar met 3-1 weten te winnen. De vrouwen keken met de rust nog tegen een achterstand aan maar wisten na een sterke tweede helft de overwinning naar zich toe te trekken. De grote aanjaagster was Pia Rijsijk met twee doelpunten. Ook Kim Hendriks wist te scoren. Dat brengt de einduitslag op 1-3. Opstelling Feyenoord Vrouwen 1 Weimar, Van Diemen, Obispo, Bennink, Rijsdijk, Van den Goorbergh, Hendriks, Kagenaar, Boshuizen, Conijnenberg, Van de Lavoir. Tussenstand VV Alkmaar - Feyenoord 1-3 6’| Van der Morst 1-0 50'| Pia Rijsdijk 1-1 51'| Kim Hendriks 1-2 68'| Pia Rijsdijk 1-3