'En ook de complimenten aan Slot dat hij dit erin heeft gekregen'

Feyenoord won donderdag met ruime cijfers van FK Partizan. In Belgrado werd het 2-5 waardoor de Rotterdammers goede zaken deden in de Conference League en de kwartfinale lonkt. In de rubriek 'Terugblikken met' blikken wij terug op de wedstrijd van afgelopen donderdag. We blikken met Oscar en Mark, redacteuren van FR-Fans.nl, terug op de winst van Feyenoord. Oscar zag dat Feyenoord een goede wedstrijd speelde, maar wil beginnen met een negatief punt. 'Om de negatieve kant gelijk te benoemen: je krijgt twee kansen en daarmee ook gelijk twee onnodige doelpunten tegen. Daar was Arne Slot ook terecht, en gelukkig, kritisch over. Maar de veerkracht om door te gaan en de wedstrijd om te buigen naar een resultaat is een sterke kracht geworden van dit team. En ook de complimenten aan Slot dat hij dit erin heeft gekregen.' Mark zag de tegendoelpunten ook. 'Ze kwamen gewoon uit het niets. Zeker die tweede was slordig van Tyrell Malacia. Totaal onnodig, maar vooral totaal onterecht, want Feyenoord domineerde eigenlijk de hele wedstrijd.' Feyenoord speelde vooral in de tweede helft erg goed. 'De kansen werden, zeker in de tweede helft, benut met geweldige goals van onder andere Geertruida en Sinisterra', zegt Oscar. Vooral het doelpunt van Sinisterra was wonderschoon. 'Wat kan hij toch goed voetballen', zegt Mark. 'Je ziet gewoon de kwaliteit er vanaf spatten. Het is pure klasse.' Volgende week staat de return op het programma, maar door de 2-5 overwinning lijkt Feyenoord dicht bij het behalen van de kwartfinale te zijn. 'Het is mooi om te zien dat we eindelijk ook Europese successen boeken en dat we een negatieve week aan resultaten zo goed kunnen ombuigen in iets positiefs', zegt Oscar. 'En nu doorzetten naar komende zondag, als PEC Zwolle de volgende tegenstander is', aldus Mark.