Dessers: 'Dan is het fijn dat ik weer onmiddellijk kan scoren'

Cyriel Dessers zat zaterdag weer bij de selectie in de wedstrijd tegen FC Groningen. De aanvaller was er een aantal weken niet bij vanwege een blessure. Dessers mocht invallen en scoorde meteen zijn doelpunt. Toch bleef Feyenoord steken op een 1-1 gelijkspel. Dessers blikte na afloop terug op de wedstrijd en op zijn eigen spel. Volgens de verslagever van ESPN gebeurt er iets als de aanvaller in het veld komt. 'Op zich heb ik niet heel veel speciaals gedaan', zegt Dessers tegen ESPN. 'Ik denk dat ik gewoon aanwezig moet zijn in de zestien meter zeker tegen een ploeg als Groningen die zich zo ingraaft.' Dessers was voor zijn blessure bezig aan een goede periode, en ging hij de concurrentie aan met Bryan Linssen. Dessers baalde dan ook van zijn blessure, zeker aangezien hij dicht bij een basisplaats leek te zijn. 'Ja natuurlijk. Ik kan wel een verhaal ophangen. Op het moment dat ik geblesseerd raak denk ik ook, slechte timing. Vandaag mag ik er dan inkomen. Kreeg ik iets meer tijd. Dan is het fijn dat ik weer onmiddellijk kan scoren.' Feyenoord speelde in de tweede helft goed, en bleef zoeken naar de kansen. 'Ik denk dat we rustig zijn gebleven, we zijn blijven proberen. Misschien hebben we net niet genoeg echt grote kansen gecreëerd. Maar voor de rest denk ik dat we ons heel weinig kunnen verwijten, ook zeker voor die tweede helft.'