Feyenoord tekent samenwerkingsovereenkomst met club uit Singapore

Feyenoord tekent samenwerkingsovereenkomst met club uit Singapore

Feyenoord heeft een nieuw samenwerkingsverband. Lion City Sailors FC uit Singapore en de Rotterdammers hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. De club is de huidige kampioen van Singapore en heeft de ambitie om de beste jeugdopleiding in Zuid-Oost Azië te krijgen en krijgt daarbij hulp van Feyenoord.


Op de site van Lion City Sailors FC staat dit te lezen. Feyenoord wil de club graag verder helpen. "Door deze samenwerking zullen we bijdragen aan de ontwikkeling van het voetbal in Singapore en de regio", zegt Feyenoord's Manager Internationale Betrekkingen, Gido Vader. “Het eerste team van Lion City Sailors zijn de regerend kampioen van Singapore en de club wil een van de beste jeugdacademies van Zuidoost-Azië worden. We zijn verheugd om samen te kunnen werken met de meest veelbelovende jeugdacademie van Singapore.”

De club bestaat pas twee jaar, maar is nu al kampioen. Het team van onder 14 uit Singapore bezocht al de Feyenoord Academy en is verheugd met de samenwerking. De beide clubs tekenen een contract voor drie jaar.

Lees meer over:

Discussieer mee! 84 reacties

Gast8242646401

Je plaatst een bericht als Gast8242646401