Feyenoord V1 te sterk voor Excelsior in spannende derby

Bron: YouTube
Feyenoord V1 speelde eerder op de dag een spectaculaire wedstrijd tegen stadsgenoot Excelsior. De Rotterdamse derby eindigde in 3-2 op een goed gevuld Varkenoord. De ploeg van coach Danny Mulder kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een doelpunt van Romeé van de Lavoir in de 5e minuut op aangeven van Maxime Bennink. Nog in de eerste helft verdubbelde Bennink de score. In de tweede helft ging de ploeg uit Kralingen op jacht naar de aansluitingstreffer en die kwam er ook. Kort daarna werd het nog spannend op Varkenoord doordat Excelsior de stand gelijktrok. Echter kon de ploeg van coach Richard Mank niet lang van de gelijkmaker genieten. Na de aftrap kwamen de speelsters van Feyenoord V1 weer op voorsprong door een eigen doelpunt van Excelsior-verdedigster Van Vliet. Bekijk hier de samenvatting van deze wedstrijd op Youtube.