Slot over coronasituatie: 'We proberen het aantal contacten tot een minimum te beperken'

Slot over coronasituatie: 'We proberen het aantal contacten tot een minimum te beperken'

Feyenoord kampte de afgelopen tijd met meerdere coronabesmettingen in de selectie en de staf. Mede daardoor bleef Feyenoord in Nederland en vertrok het niet naar Marbella.


Feyenoord heeft waar nodig de coronamaatregelen op de club hier en daar weer bijgespijkerd, mede door de opmars van de sneller verspreidende omicron variant. "We ontbijten en lunchen niet op de club. Ook hadden we een bespreking, die hebben we in twee groepen gedaan", vertelt Slot in de persconferentie die uit werd gezonden op het YouTube kanaal van Feyenoord.

De club wil ervoor zorgen dat spelers zo min mogelijk bij elkaar zijn wanneer ze zich binnen bevinden. "We proberen het aantal contacten tot een minimum te beperken, waardoor we hopen om zoveel mogelijk spelers tot onze beschikking te hebben elke keer."

De Rotterdammers missen morgen niemand naast Luis Sinisterra. De spelers die wat langer nodig hadden om te herstellen na hun coronabesmetting starten mogelijk niet in de basis morgen, laat de hoofdtrainer van Feyenoord weten.

Lees meer over:

Discussieer mee! 7 reacties

Gast5068074677

Je plaatst een bericht als Gast5068074677