'Transfer Bazoer naar Feyenoord afgeketst'

'Transfer Bazoer naar Feyenoord afgeketst'

De transfer van Riechedly Bazoer naar Feyenoord is afgeketst, zo meldt 1908.nl op Twitter. Volgens 1908.nl zou de optie in de zomer mogelijk wel weer interessant kunnen worden, maar lijkt de transfer deze winter niet meer door te gaan.


Bazoer heeft bij Vitesse een aflopend contract. Donderdag liet de zaakwaarnemer van Bazoer al aan De Telegraaf weten dat er geen persoonlijk akkoord zou zijn tussen de speler van Vitesse en Feyenoord. Of Bazoer deze winter nog een transfer gaat maken is onbekend.

Het is niet de eerste keer deze transferperiode dat Feyenoord geen beet heeft. Eerder toonde het ook interesse in Joey Veerman, maar die koos uiteindelijk voor een transfer naar PSV.

Feyenoord lijkt nu te hebben doorgeschakeld naar de komst van Cole Bassett, zo meldde Martijn Krabbendam van Voetbal International vrijdagochtend op Twitter. Bassett is een 20-jarige middenvelder en zou eerst voor 1,5 jaar gehuurd worden, met daarna een optie tot koop.

Lees ook

UPDATE | VI: 'Cole Bassett meldt zich volgende week woensdag in Rotterdam'

Volgens Martijn Krabbendam van Voetbal International heeft Feyenoord interesse in de 20-jarige Cole Bassett, zo meldt Krabbendam op Twitter. Het zou gaan om een huurtransfer. De middenvelder staat momenteel onder contract bij Colorado Rapids. Feyenoord zou...

Lees meer over:

Discussieer mee! 144 reacties

Gast5601098402

Je plaatst een bericht als Gast5601098402