VI: 'Arnesen wil deze week nog in gesprek met sc Heerenveen'

VI: 'Arnesen wil deze week nog in gesprek met sc Heerenveen'

Feyenoord heeft volgens technisch directeur Ferry de Haan inmiddels twee keer een bod gedaan op Joey Veerman. Dat tweede bod is nog in overweging bij de Friezen. De 'td' van sc Heerenveen gaf aan dat er nog besloten moest worden of hij verder op dat bod in wilde gaan. Vandaag werd bekend dat ook PSV interesse heeft in de creatieve middenvelder.


In tegenstelling tot Feyenoord deden de Eindhovenaren nog geen officieel bod. Martijn Krabbendam weet op de site van voetbal International te melden dat Frank Arnesen graag deze week nog met Heerenveen in gesprek gaat over het laatste ingediende bod op Veerman. Het feit dat Arnesen alles op alles zet voor de door Slot zeer gewilde middenvelder is een duidelijk signaal richting de trainer. Slot had in de zomerse transferwindow ook al duidelijk aangegeven Veerman aan de selectie toe te willen voegen. Ondertussen heeft Arnesen, zoals vandaag bekend werd, meerdere spelers op de transferlijst gezet. Bij Baldé, Bannis, Antonucci en Diemers gaat het om een tijdelijke overstap. Teixeira mag de Kuip definitief verlaten.

Lees ook

'Daarin hebben wij bij Feyenoord aangegeven dat we moeten kijken of we daarover in gesprek kunnen gaan ja of nee'

Ferry de Haan was maandagmiddag te gast in de SportCast van Omrop Fryslan. De technisch manager van sc Heerenveen ging daar verder in op de interesse in Joey Veerman. Zowel Feyenoord als PSV heeft interesse...

Discussieer mee! 38 reacties

Gast400087302

Je plaatst een bericht als Gast400087302