Van Eersel heeft medelijden: 'Met name Marcos Senesi speelde een prima partij'

Bron: Rijnmond.nl
Feyenoord Ajax 0-2. Een eindstand die zuur is voor de Feyenoorder na een eigen doelpunt en benutte strafschop. Het is opnieuw een onnodige nederlaag voor de Rotterdammers in een Klassieker. Zowel Feyenoord als Ajax maakte geen indruk op Dennis van Eersel. 'Het was een hele matte en tamme Klassieker tussen Feyenoord en Ajax', zegt hij in zijn analyse voor Rijnmond. Publiek had daar in zijn ogen verschil in gemaakt. 'Anders was het echt wel misschien een ander duel geweest.' Feyenoord verdedigde volgens Van Eersel goed in de eerste helft. 'Met name Marcos Senesi speelde een prima partij, dan is het vervelend voor hem dat juist hij de schlemiel is met dat eigen doelpunt.' Na rust zag Van Eersel een verandering in het spel van Feyenoord ontstaan. 'De tweede helft werd Feyenoord sterker en sterker zonder echt kansen te creëren en opeens is het 0-2.' Feyenoord loopt nu achter de feiten aan in de ranglijst. 'Met een heel vervelend gevoel verliest Feyenoord tegen een Ajax dat helemaal niet zo goed was.'