Ten Hag: 'Kijk maar naar het aantal punten dat ze in de laatste fase van de wedstrijd hebben gepakt'

Ten Hag: 'Kijk maar naar het aantal punten dat ze in de laatste fase van de wedstrijd hebben gepakt'

Trainer Erik ten Hag blikte donderdagmiddag vooruit op de wedstrijd van zondag in De Kuip. Dan staat De Klassieker op het programma. Er zullen zondag geen supporters aanwezig mogen zijn in De Kuip vanwege de coronamaatregelen. De twee ploegen staan in de Eredivisie op gelijke hoogte qua punten. Allebei behaalden ze tot nu toe 36 punten.


Ten Hag is dit seizoen onder de indruk van het spel van de Rotterdammers. Volgens de trainer van Ajax heeft Feyenoord een uitstekende selectie en met Arne Slot een goede trainer. 'Ze zitten in een goed proces en we kijken er naar uit om de krachten te meten', aldus Ten Hag tijdens het persmoment, geciteerd door Voetbal International.

Sterke punt
De trainer van Ajax noemt een sterk punt van Feyenoord. 'De wil om te winnen en het geloof dat ze hebben. Kijk maar naar het aantal punten dat ze in de laatste fase van de wedstrijd hebben gepakt.' De Rotterdammers hadden gisteren ook het beste van het spel in de bekerwedstrijd tegen FC Twente, maar wisten toen niet de kansen te benutten en verloren uiteindelijk na verlenging de wedstrijd.

Lees ook

Ten Hag meldt twijfelgeval aan de kant van Ajax voor wedstrijd tegen Feyenoord

Het is de vraag of Ajax zondag in De Klassieker kan beschikken over Noussair Mazraoui, zo liet trainer Erik ten Hag weten in de persconferentie in aanloop naar de Klassieker, zo meldt Voetbalprimeur. De rechtsback kon...

Lees meer over:

Discussieer mee! 17 reacties