'Het geeft dus ook toch aan dat er in de jeugdopleiding van Feyenoord echt wel talenten zitten'

Bron: Rijnmond.nl
Het is weer tijd voor een nieuwe Podcast Feyenoord van Rijnmond. Sinclair Bischop en Ruud van Os bespreken de huidige zaken van Feyenoord met vooral de wedstrijd tegen Maccabi Haifa afgelopen donderdag. Des te langer de wedstrijd bezig was, des te meer jeugdspelers hun minuten maakten voor Feyenoord tegen Maccabi Haifa. Sinclair Bischop heeft zich positief verbaasd over enkele jonge jongens. 'Ik vond Benita wel goed invallen', zegt Bischop. Hij vervolgt: 'Hartjes die het ook weer goed deed op het middenveld'. Die jeugdspelers hebben volgens Bischop het geluk dat Arne Slot de huidige trainer is en ook daadwerkelijk kansen krijgen. 'Het geeft dus ook toch aan dat er in de jeugdopleiding van Feyenoord echt wel talenten zitten.' Reiss Nelson deed ongeveer 75 minuten mee en scoorde de 2-0. Bischop vond hem in de eerste helft niet goed, maar zag dat omslaan in de tweede helft. 'Ik denk dat dat toch wel een speler is die tegen de basis aanhikt.' Van Os vraagt zich af of Nelson een basisspeler zal worden. 'Het staat wel bij Feyenoord 1, laat dat duidelijk zijn. Als iedereen er is, dan ga je een heleboel van die jongens van gisteravond niet terugzien. Ook een Reiss Nelson niet.'