Europese tegenstanders Feyenoord winnen allemaal, Maccabi Haifa zelfs ruim

Feyenoord is inmiddels verzekerd van de laatste 16 van de UEFA Europa Conference League. Toch moet er nog een wedstrijd gespeeld worden in Groep E en dus wordt er in dit artikel weer gekeken naar de uitslagen van dit weekend van de Europese tegenstanders. Maccabi Haifa De laatste en eerstvolgende tegenstander van Feyenoord in Groep E van de UEFA Europa Conference League is Maccabi Haifa. De Israeliërs zijn om weliswaar negatieve redenen eveneens klaar in de groep. In de competitie ligt echter alles nog open. Helemaal nadat Maccabi Haifa dit weekend met 0-4 wist te winnen van de nummer tien, Hapoel Nof HaGalil. Maccabi Haifa staat nu eerste met een punt en wedstrijd meer dan nummer twee Hapoel Be'er Sheva. Het gat met nummer drie is acht punten. 1. FC Union Berlin Union Berlin kwam vrijdag al in actie heeft daarmee veel rust gekregen voor de allesbepalende wedstrijd tegen Slavia Praag komende week. De Duitsers moesten het opnemen tegen RB Leipzig. De wedstrijd bleek een mooie te zijn voor PSV-huurling Timo Baumgartl. De verdediger was bij de 1-0 in de zesde minuut goed voor een assist en werd matchwinner door de 2-1 te scoren in minuut 57. De Berlijnse overwinning zorgde voor het ontslag van Jesse Marsch, de hoofdtrainer van RB Leipzig. Union Berlin staat nu zesde. SK Slavia Praag De Tsjechische kampioen moest dit weekend afreizen naar het stadion van SK Sigma Olomouc, de nummer negen van het land. Slavia Praag had veel moeite met de middenmoter. Bij rust stond het nog 0-0, waarna in de 52e minuut ook een penalty werd gemist door Slavia Praag. Gelukkig voor de uitploeg was daar Jan Kuchta weer die vier minuten na de gemiste strafschop de 0-1 maakte. Dit bleek ook de eindstand. Slavia Praag staat nog altijd eerste. Groep E 1. Feyenoord | 5 - 11 (+4) 2. SK Slavia Praag | 5 - 7 (+1) 3. 1. FC Union Berlin | 5 - 6 (-1) 4. Maccabi Haifa | 5 - 4 (-4)