De Kranten: 'Dessers goudhaantje in roerige week, vrees voor Berlijn'

De Kranten: 'Dessers goudhaantje in roerige week, vrees voor Berlijn'

Feyenoord wist een roerige week af te sluiten met drie punten. De club uit Rotterdam heeft het vaak moeilijk op kunstgras en om 12:15 zo ook op Spangen. Toch wist de ploeg van Arne Slot in de absolute slotfase drie punten uit het vuur te slepen. In de Nederlandse kranten wordt Cyriel Dessers aangewezen als goudhaantje.


De Telegraaf kopt met "Dessers toch een supersub". De krant spreekt van de minste wedstrijd van dit seizoen voor de Rotterdammers van Zuid: "Dat had alles te maken met het stugge en massieve verzet van de thuisclub." Marcel van der Kraan zag dat Sparta naast het massale verdedigen alles lang probeerde te spelen, maar op die manier eigenlijk geen kans creëerde. Wat resulteerde in een saaie wedstrijd waarbij Feyenoord de grootste kansen kreeg. Van der Kraan vreest voor de Europese uitwedstrijd van aankomende donderdag waarbij er buiten het veld absoluut niks mis mag gaan.

In het Algemeen Dagblad kopt Mikos Gouka met "Prettig einde van pijnlijke week." De journalist stelt dat de sfeer er goed in zit bij de selectie vanwege het feit dat de ploeg eens punten wist te pakken wanneer Ajax dat niet deed. De sportieve prestaties zorgen voor optimisme zo stelt Gouka. Feyenoord lijkt in een fase te zitten waarin alles de goede kant op valt. Echter is de scheidslijn dun, volgens de clubwatcher: "Dan moeten er buiten het veld geen gekke dingen gebeuren." Daarmee doelt Gouka net als zijn collega van de Telegraaf op de aanstaande tocht van 5.000 Feyenoorders naar Berlijn. De strijd tegen Sparta was volgens hem een 'saai schouwspel' waarmee de wedstrijd treffend is samengevat.

Discussieer mee! 15 reacties

Gast3341150911

Je plaatst een bericht als Gast3341150911