Feyenoord Vrouwen wint ook van PSV Vrouwen en stijgt op ranglijst

Feyenoord Vrouwen heeft op Varkenoord met 2-1 gewonnen van concurrent PSV Vrouwen. De goals van Van de Lavoir en Bennink zorgden voor een 2-0 ruststand, waarna PSV in de tweede helft nog de aansluitingstreffer wist te maken. In de eerste helft was het Feyenoord dat het spel maakte en daardoor ook verdiend op voorsprong stond met twee mooie goals. In de tweede helft ging het wat meer gelijk op, maar PSV had de grootste kansen. Pattiwael scoorde namens de Eindhovenaren het doelpunt nadat haar schot van richting werd veranderd. Eindstand 4' | Van de Lavoir 1-0 27' | Bennink 2-0 70' | Pattiwael 2-1 Ranglijst 1. PEC Zwolle | 7 - 13 (+5) 2. Feyenoord | 6 - 11 (+4) 3. FC Twente | 6 - 10 (+11) 4. Ajax | 6 - 10 ( +8) 5. PSV | 6 - 10 (+5) 6. ADO Den Haag | 7 - 9 (+2) 7. sc Heerenveen | 6 - 6 (-1) 8. VV Alkmaar | 6 - 6 (-14) 9. Excelsior | 6 - 2 (-20)