Jens Toornstra scoort Goal of the Month

Jens Toornstra scoort Goal of the Month

Jens Toornstra heeft Bryan Linssen afgetroefd in de strijd om de Goal of the Month. De schitterende openingstreffer van de middenvelder tegen PSV, waarbij hij een volley perfect uitvoerde, kreeg de meeste stemmen bij de online verkiezing. Daardoor grijpt Linssen voor de tweede keer op rij naast deze persoonlijke prijs.


Na zijn streep tegen Go Ahead Eagles hoopte Linssen kans te maken op de trofee voor het mooiste doelpunt van de maand augustus. Toen zag hij Alireza Jahanbakhsh met de eer strijken. Ook na september grijpt hij – ondanks zijn schitterende hakbal tegen sc Heerenveen – opnieuw nét naast de overwinning.

In de finale van de Goal of the Month-verkiezing, die via Instagram Stories wordt gehouden, gingen de meeste stemmen naar de 0-1 van Jens Toornstra in het Philips Stadion. Zo’n 9.000 volgers stemden op die goal, waar Linssen het met ruim 7.500 stemmen moest doen. Dit tot groot genoegen van zijn goede vriend Toornstra

'Ik had het laatst over deze verkiezing met Bryan. Wij dachten dat het zijn goal zou worden, maar het verschil in het aantal stemmen was duidelijk begreep ik. Dat maakt het voor mij extra mooi,' glunderde Toornstra.

Lees ook

VIDEO | Linssen snapt niets van keuze: 'Waaaaaattttt'

Feyenoord heeft op Twitter een video geplaatst waarin te zien is dat Jens Toornstra de prijs van Doelpunt van de Maand september heeft gewonnen. Ook Bryan Linssen was genomineerd maar werd het uiteindelijk niet. Linssen begrijpt...

Lees meer over:

Discussieer mee! 7 reacties

Gast2743258039

Je plaatst een bericht als Gast2743258039