'Het is aan de scheidsrechter om daar iets aan te doen'

Feyenoord verloor zondag van Vitesse. In GelreDome werd het 2-1 voor de ploeg uit Arnhem. In de rubriek 'Terugblikken met' blikken wij terug op de wedstrijd van afgelopen zondag. We blikken met Jeroen en Mark, redacteuren van FR-Fans.nl, terug op het verlies van Feyenoord. Jeroen denkt dat de kleine selectie de Rotterdammers nu opbreekt na de vele wedstrijden van de afgelopen periode. 'Het is wel zuur dat je de laatste wedstrijd van een erg goed blok verliest door persoonlijke fouten', doelt Jeroen op de fouten aan de kant van de Rotterdammers. 'Want we moeten niet gaan doen dat we verloren hebben omdat we zijn afgetroefd door een stierlijk vervelend Vitesse, die niets anders hebben gedaan dan de hele wedstrijd doodgemaakt en helemaal niet de intentie hadden om te voetballen. Maar goed, laten we daar verder niet naar kijken.' Mark verwachtte op voorhand al een lastige wedstrijd. 'Vitesse-uit is gewoon een lastige wedstrijd waar je punten zou kunnen verliezen. De manier waarop is vervelend, zeker omdat het onnodig is en je in kon lopen op Ajax.' Vitesse rekte veel tijd, en daardoor lag het spel vaak stil. 'De spelers lieten zichzelf uitlokken door mee te gaan in het vervelende spel van Vitesse en konden mede daardoor geen vuist meer maken in de veel te korte blessuretijd', zegt Jeroen. 'Het is aan de scheidsrechter om daar iets aan te doen', vindt Mark. 'Er is tien minuten blessuretijd bijgetrokken, maar ook daar lag het spel meer stil dan dat er werd gespeeld.' Jeroen vindt dat Feyenoord tot nu toe, ondanks het verlies, goed bezig is. 'Alles in perspectief gezien zijn we natuurlijk erg goed bezig. Eén verliespunt meer dan Ajax en een virtuele tweede plek, een duidelijke speelstijl met veel aanvallende intenties, maar een wel erg krappe selectie. Dan doen we het zo slecht nog niet.'