HUURLINGEN | Boženík belangrijk voor Fortuna Düsseldorf

Vorig jaar maakte FR-Fans iedere week de balans op wat betreft de huurspelers die aan verschillende clubs zijn verhuurd. Dat gaat FR-Fans.nl ook dit jaar weer doen. Vorig jaar waren er veel spelers verhuurd. Dat kwam voornamelijk doordat de O-21 competitie was afgelast vanwege de Coronacrisis. Dit jaar zijn er minder spelers verhuurd, maar dat weerhoudt FR-Fans.nl er niet van om toch iedere week een overzicht te maken. Christan Conteh (SV Sandhausen) [i]SV Sandhausen – 1. FC Heidenheim[/i] De buitenspeler viel in de 72ste minuut in, in de wedstrijd tegen Heindheim. De uitploeg stond toen al met 1-2 voor. De Duitser kon dan ook niet meer belangrijk zijn voor zijn team. Hij had een passnauwkeurigheid van 75% en behaalde een 6,6 op SofaScore. Achraf El Bouchataoui (RKC Waalwijk) [i]FC Utrecht – RKC Waalwijk 2-2[/i] De middenvelder speelde tien minuten mee in de wedstrijd tegen FC Utrecht. Hij behaalde een passnauwkeurigheid van 33% en behaalde een 6,6 op SofaScore. De eindstand was al bereikt, dus hij kon niet meer van waarde zijn voor RKC. [i]RKC Waalwijk- Willem II 0-2[/i] Ook in deze wedstrijd speelde de middenvelder niet meer dan tien minuten. El Bouchataoui wist zijn passes enigszins te verbeteren tot 67 %. Hij behaalde een 6,7 op Sofascore. Marouan Azarkan (Excelsior Rotterdam) [i]De Graafschap – Excelsior Rotterdam 3-1[/i] Wederom wist Azarkan een doelpunt te maken voor Excelsior. Waar dit de afgelopen weken altijd resultaat bracht, was het tegen de sterke Superboeren niet genoeg voor een resultaat. De buitenspeler behaalde een passnauwkeurigheid van 76% en won vijf van de vijftien duels. Hij behaalde een 6,4 op Sofascore. Róbert Boženík (Fortuna Düsseldorf 95) [i]Fortuna Dusseldorf – SSV Jahn Regensburg 1-1[/i] De Slowaak mocht voor het eerst in de basis beginnen en was direct belangrijk voor de Duitsers. Hij hielp zijn ploeg met een doelpunt aan een gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen Regensburg. De spits speelde 85 minuten en behaalde een passnauwkeurigheid van 36%. Hij won drie van de tien duels. Hij behaalde een 7,2 op SofaScore.