'Deze jongen gaat als de brandweer'

'Deze jongen gaat als de brandweer'

ESPN- analist Christian Willaert bekijkt bij veel inkomende transfers bij Eredivisieclubs meteen beelden via WyScout. De analist heeft na het bekijken van meerdere nieuwe spelers een top drie gemaakt. Volgens Willaert is Reiss Nelson dé topaankoop van de Eredivisie dit seizoen. Op zijn plek 2 en 3 staan Vinicius (PSV) en Daramy (Ajax).


Willaert weet nog dat hij heeft laten zien wat hij kan in de Bundesliga voor Hoffenheim. Hij is bij aanvallers vooral benieuwd wat ze doen als de bal verloren wordt. "Deze jongen gaat als de brandweer. Hij past helemaal in het 'Arne Slot- spelletje'", vertelt Willaert in Voetbalpraat van ESPN. Volgens de analist gaan zijn vrije trappen er vaak in en staan strafschoppen bij hem ook bijna altijd garant voor een doelpunt. "Hij is heel snel, een geweldig rechterbeen maar kan ook vrij veel met links."

Ondanks dat hij bij Arsenal een bankzitter was en nog minuten maakte in de Premier League tegen Brentford, heeft Arsenal besloten om hem voor één seizoen te verhuren aan Feyenoord. De analist denkt dat Arsenal hem vooral veel wil laten spelen bij Feyenoord in de Eredivisie en de Conference League, dan af en toe laten invallen in de Premier League.

Lees meer over:

Discussieer mee! 39 reacties

Gast4526791167

Je plaatst een bericht als Gast4526791167