Nog een vertrek aanstaande? 'Er is interesse van Turkse clubs'

Nog een vertrek aanstaande? 'Er is interesse van Turkse clubs'

Op de laatste dagen van de transfermarkt hoopt Feyenoord nog enkele slagen te slaan, zeker na het vertrek van Róbert Boženík naar Fortuna Düsseldorf. In de verloren uitwedstrijd tegen FC Utrecht bleek dat de ploeg van Arne Slot met name aanvallend weinig opties heeft. Daar komt met Reiss Nelsen in ieder geval één speler bij.


Dennis van Eersel weet in de Rijnmond Podcast dat Feyenoord het liefst nog meer spelers toevoegt aan de selectie: "We weten dat Feyenoord ook nog naar een verdediger op zoek is." Sinclair Bischop zag dat de kwaliteit van Senesi tegen FC Utrecht erg gemist werd, ondanks dat Ramon Hendriks een goede wedstrijd speelde. "Nu is Senesi er niet en krijg in twee wedstrijden zes doelpunten om je oren." Volgens Bischop heeft FC Utrecht ook wel een uitzonderlijk sterke selectie, maar zou Feyenoord als ploeg in opbouw daar niet van in paniek moeten raken.

Volgens de heren zou Nick Viergever voor Feyenoord de ideale joker zijn om de verdediging te versterken. Helemaal omdat een vertrek van Ridgeciano Haps ook nog een serieuze optie is. "Er is interesse van Turkse clubs voor Haps en voordeel is dat de markt daar langer open is." De verdediger van PSV kan tevens linksback spelen. De eerste linksback van Feyenoord Tyrell Malacia mocht zich vandaag melden bij het grote Oranje. De linksback kan net als Guus Til niet op een basisplaats rekenen volgens de heren. Wie dat wel kan is Justin Bijlow, zo besluiten de heren.

Lees meer over:

Discussieer mee! 52 reacties

Gast2989121818

Je plaatst een bericht als Gast2989121818