LIVE | Feyenoord - ADO Den Haag 1-1 | De wedstrijd is afgelopen

LIVE | Feyenoord - ADO Den Haag 1-1 | De wedstrijd is afgelopen

De volgende oefenwedstrijd van de voorbereiding staat alweer op het programma voor Feyenoord. Zondagmiddag om 14:30 trappen de Rotterdammers af tegen ADO Den Haag. Er zal 4x 30 minuten worden gespeeld. De wedstrijd is te zien op ESPN.


Opstelling:
Marciano; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Fer, Toornstra, Kökçü; Jahanbakhsh, Til, Sinisterra

Bank:
Jansen, Haps, Hendriks, Skogen, Van der Zeeuw, Burger, Naujoks, El Bouchataoui, Hartjes, Milambo, Benita, Vente, Antonucci, Linssen, Conteh, Azarkan, Bannis, Boženík

FR-Fans.nl zal tijdens de wedstrijd een liveverslag bijhouden van de wedstrijd.

Liveverslag

16:59 - Ook El Bouchataoui krijgt geel. Hij zorgt voor balverlies en haalt de aanval van ADO Den Haag eruit.
16:57 - Vente heeft veel ruimte en haalt uit van afstand. De paal wordt geraakt en daarmee heeft Feyenoord deze wedstrijd al drie keer het aluminium geraakt.
16:55 - Opnieuw een grote kans voor de Hagenaars. Jansen keert goed.
16:50 - En daar is de 1-1 voor ADO Den Haag. Een steekbal en een twijfelende Jansen zorgen voor de goal van Boussakou
16:49 - Naujoks onderschept uitstekend en steekt de bal op Vente. Hij hakt de bal op Bannis die verkeerd kiest en op Azarkan wil spelen. Antonucci stond er misschien beter voor. Slordig...
16:47 - Bannis is nu de aanvoerder van de jonge ploeg.
16:47 - Naujoks, Van der Zeeuw en Benita vallen ook in bij Feyenoord. Skogen, Burger en Haps zoeken weer de bank op.
16:44 - ADO Den Haag lost van de rand van het zestienmetergebied een schot. Jansen kan makkelijk redden.
16:43 - Kemper van ADO Den Haag krijgt de overtreding tegen en is woedend op de scheidsrechter. Die uitbarsting kost hem de gele kaart.
16:40 - Plotseling komt ADO Den Haag er met veel spelers gevaarlijk uit op de helft van Feyenoord. Hendriks komt er goed tussen en dat was noodzakelijk.
16:33 - Bannis krijgt direct een grote kans. Haps geeft weer een bal goed voor, maar de spits schiet tegen een ADO-speler op.
16:32 - Het laatste kwart is begonnen!
16:32 - Jansen en Vente komen erin. Marciano en de doelpuntenmaker zijn eruit.
16:28 - Kwart nummer drie is afgelopen. Een korte rust zal plaatsvinden en dan hebben we nog dertig minuten te gaan.
16:26 - Ook Skogen mag een schot lossen en doet dat niet verkeerd. Een terugvallende bal komt voor zijn voeten en net buiten de zestien schiet hij hard op Koopmans. Het wordt een corner, maar de corner wordt goed verdedigd door ADO Den Haag.
16:24 - Meteen nog een kans voor Burger nadat hij en Hartjes de bal veroveren. De middenvelder ziet zijn schot geblockt worden.
16:23 - Een matige voorzet van Bannis komt terecht bij Skogen. De Noor kan direct zelf voorgeven en bereikt Boženík. De Slowaak moet duikend naar de bal, maar komt net te kort en kopt naast.
16:21 - En meteen komen de mannen in het groen-geel voor het doel van Marciano. De doelman weet goed te redden.
16:20 - ADO Den Haag is boos op de scheidsrechter. En terecht, want Azarkan leek erg makkelijk naar de grond te gaan.
16:19 - Boženík scoort! Feyenoord staat 1-0 voor!
16:19 - Een combinatie tussen Azarkan en Bannis zorgt ervoor dat Azarkan er tussendoor glipt. De scheidsrechter geeft een penalty!
16:17 - Een vrije trap op een gevaarlijke plek zorgt voor gevaar van Feyenoord. El Bouchataoui weet Hendriks te bereiken, maar via zijn bovenbeen krijgt hij de bal van dichtbij over.
16:13 - Conteh raakt tijdens zijn actie geblesseerd en moet het veld verlaten. Azarkan vervangt hem.
16:01 - Opnieuw een voorzet van Haps die gevaarlijk is en opnieuw Boženík die kan schieten. Deze keer was het iets lastiger voor de spits, maar kan de keeper weer redden.
15:59 - Linssen en Trauner hebben het veld verlaten.
15:58 - Kwart nummer drie is begonnen. Bannis en Skogen zijn de nieuwe namen.
15:40 - De tweede helft zit er nu ook op. De stand blijft 0-0, maar raakte wel al twee keer de lat.
15:39 - Ook Boženík probeert het eens van afstand. Hij schiet van de rand van het zestien meter gebied, maar Koopmans kan gerust klemmen.
15:37 - Er komen drie minuten bij.
15:37 - Uit de corner is Feyenoord opnieuw gevaarlijk. Burger tikt de bal achter standbeen tegen een ADO-speler op en de keeper moet redden en tikt 'm tegen de lat.
15:36 - Een goede aanval zorgt ervoor dat Haps een goede voorzet kan afleveren. Conteh komt eraan, maar schiet via een Hagenaar over.
15:34 - Milambo raakt na een sliding en botsing geblesseerd. Hij moet van het veld worden gedragen. Antonucci is zijn vervanger
15:26 - De Iraniër gaat er ook meteen uit. Christian Conteh is zijn vervanger.
15:25 - Hartjes stuurt met een lange bal Jahanbakhsh weg die erg veel ruimte heeft. Hij gaat slordig om met de ruimte en levert een slechte voorzet af.
15:23 - Ook Trauner blijkt in staat van een goede pass voor Boženík. De spits wil de bal aannemen op zijn borst, maar heeft te lang nodig. Een verdediger van ADO kwam er tussen. Zonde!
15:11 - Nu is Linssen zelf de aangever wanneer hij Boženík wegsteekt. De Slowaak moet de 1-0 maken, maar schiet op de lat.
15:09 - Een uitstekende pass van Haps zorgt al meteen voor een grote kans voor Linssen. Hij moet schieten uit een moeilijke en stuit op de keeper
15:07 - De tweede helft is begonnen
15:07 - De opstelling voor de tweede helft is als volgt: Marciano; Hendriks, Trauner, Burger, Haps; El Bouchataoui, Milambo, Hartjes; Jahanbakhsh, Boženík, Linssen
15:03 - De eerste rust is begonnen
14:56 - Eindelijk weer een schot van Feyenoord. Weliswaar van zo'n 25 meter. Malacia is de schutter, de keeper heeft er niet al te veel moeite mee.
14:52 - Een grote kans voor ADO Den Haag. De grootste tot nu toe. Via een steekpass kan de aanval er via rechts langs. Een pass naar de linkerkant zorgt voor het grootste gevaar, maar de bal wordt een halve meter langs de paal gekruld.
14:47 - Direct erna zorgt een voorzet van Pedersen voor veel gevaar. Toornstra kan rond de penaltystip schieten, maar wordt licht vastgehouden en het schot wordt geblockt. De scheidsrechter vond het geen reden tot fluiten.
14:45 - Er gebeurt nog weinig in de wedstrijd. Waar Feyenoord nog wacht op de eerste mogelijkheid, kwam een speler van ADO Den Haag net niet bij de bal. Kon hij dit wel stond hij oog in oog met Marciano
14:34 - De wedstrijd is begonnen!
13:30 - Bank: Jansen, Haps, Hendriks, Skogen, Van der Zeeuw, Burger, Naujoks, El Bouchataoui, Hartjes, Milambo, Benita, Vente, Antonucci, Linssen, Conteh, Azarkan, Bannis, Boženík
13:28 - Opstelling: Marciano; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Fer, Toornstra, Kökçü; Jahanbakhsh, Til, Sinisterra

Discussieer mee! 406 reacties

Gast1842858092

Je plaatst een bericht als Gast1842858092