Feyenoord o21 wint van SC Feyenoord

Dinsdagavond speelde Feyenoord o21 een wedstrijd tegen SC Feyenoord. Feyenoord o21 wist de wedstrijd na drie keer twintig minuten te spelen te winnen met 2-3. De wedstrijd werd afgewerkt op Varkenoord. In minuut twee ging het al mis voor de jonge tak van de Rotterdammers. SC Feyenoord kwam op voorsprong door een afgeslagen corner die binnen werd geknald. In de zesde minuut kwam de o21 weer op gelijke hoogte door een goal van Naujoks. Vlak daarna kwamen de jonge Feyenoorders op voorsprong door een goal van Belarbi. Christian Conteh tekende voor de 1-3 in minuut tweeëntwintig. In minuut negenenveertig viel de laatste goal van de wedstrijd uit nogmaals een corner. Hierdoor kwam de eindstand 2-3 op het bord. 2'| SC Feyenoord 1 - 0 Feyenoord o21 6'| SC Feyenoord 1 - 1 Feyenoord o21 (Naujoks) 9'| SC Feyenoord 1 - 2 Feyenoord o21 (Belarbi) 22'| SC Feyenoord 1 - 3 Feyenoord o21 (Conteh) 49'| SC Feyenoord 2 - 3 Feyenoord o21 Doelpuntenmakers en scoreverloop dankzij Kein Geloel.