Zwart tempert transferverwachtingen: 'Hij heeft geen topprioriteit'

Zwart tempert transferverwachtingen: 'Hij heeft geen topprioriteit'

Vandaag meldde FeyenoordTransfermarkt dat Joey Veerman nog altijd een optie is voor het middenveld van Feyenoord. Bij het programma Voetbalpraat op ESPN wordt dit besproken alsook de prioriteiten en (on)mogelijkheden van Feyenoord op de transfermarkt.


Pieter Zwart, hoofdredacteur van Voetbal International denkt dat Joey Veerman op dit moment geen optie is: "Dat hangt van het prijskaartje af en volgens mij wil Heerenveen er heel veel geld voor hebben." Zwart weet Arnesen naar andere posities kijkt voor het serieus door schakelt voor de defensieve middenvelder: "Ik denk dat Feyenoord best wel wat middenvelders heeft. Hij heeft geen topprioriteit. Ik denk dat centraal achterin wat moet gebeuren. Ze spelen nu met Leroy Fer centraal achterin. Steven Berghuis gaat Feyenoord verlaten en ze moeten die creativiteit opvangen. Dat lijkt me niet op te vangen met Joey Veerman."

Een kijker vraagt aan de heren van Voetbalpraat of Zakaria Aboukhlal een optie zou zijn als Berghuis vertrekt. De vleugelspeler is ontevreden bij zijn club AZ. Aboukhlal is volgens de heren geen versterking voor Feyenoord, de heren vinden dat de rechtsbuiten bij AZ te weinig heeft laten zien en daarom helemaal niks bij Feyenoord te zoeken zou hebben: "Feyenoord is dan in alles een stap omhoog." Zo meent Mark van Rijswijk.

Lees meer over:

Discussieer mee! 17 reacties

Gast6797681485

Je plaatst een bericht als Gast6797681485