Gouka: 'Ik geloof niet dat ze van plan zijn om hem te verkopen'

Gouka: 'Ik geloof niet dat ze van plan zijn om hem te verkopen'

Het Europees Kampioenschap voetbal 2020 is inmiddels dik een week bezig, maar alle drie actieve Feyenoorders moeten nog wachten op hun eerste minuten. Orkun Kökçü ziet zijn ploeg het erg lastig hebben, Steven Berghuis heeft te maken met een ongelukkige formatiewijziging en Róbert Boženík moest zelfs een wedstrijd op de tribune zitten.


Berghuis heeft de bekende clausule van vier miljoen in zijn contract en had zich dit toernooi misschien wel in de kijker kunnen spelen van buitenlandse clubs. 'Misschien is het juist dan wel beter, als je het cynisch bekijkt, dat hij niet zoveel speelt', doelt Mikos Gouka in de AD Voetbal podcast op de lage clausule van Berghuis.

Gouka denkt ook niet dat Boženík zichzelf tijdens het toernooi op veel lijstjes heeft geplaatst. 'Ik geloof niet dat ze (Feyenoord red.) van plan zijn om hem te verkopen.' Toch zou het volgens Gouka gunstig zijn geweest als Boženík minuten had gemaakt. Als hij dan ook goed speelt zou het wel eens kunnen zijn dat clubs gaan opbieden tegen elkaar en er een mooi bedrag tot stand komt.

Discussieer mee! 29 reacties

Gast1968368061

Je plaatst een bericht als Gast1968368061