Nederland wint in uitzwaaiwedstrijd van Georgië

Het Nederlands elftal heeft de laatste wedstrijd in aanloop naar het EK gewonnen van Georgië. Het werd 3-0 voor Oranje. Steven Berghuis mocht in de tweede helft nog invallen. Nederland komt vroeg in de wedstrijd op voorsprong na de benutte Penalty van Memphis. Oranje weet niet meer te scoren voor de rust en geeft zelfs een aantal kansen weg aan Georgië. In de tweede helft speel Oranje een betere wedstrijd. Tien minuten na de rust is Wout Weghorst verantwoordelijk voor de 2-0. Het is het eerste doelpunt van de spits in dienst van het Nederlands elftal. Een kwartier voor tijd wordt de voorsprong vergroot naar 3-0. Ryan Gravenberch is de maker van de derde goal. Ook voor hem is het zijn eerste doelpunt voor Oranje. Feyenoorder Steven Berghuis mocht na 77 minuten invallen.