Hake: 'Ik vind het wel opmerkelijk'

Bron: ESPN
Voor FC Utrecht is het seizoen in teleurstelling afgesloten. Feyenoord was in eigen stadion met 2-0 te sterk voor de Domstedelingen. René Hake kijkt bij ESPN terug op de wedstrijd. Hake zag dat zijn ploeg tot tien minuten voor rust weinig te zeggen had en Feyenoord kwam dan ook op een 1-0 voorsprong. In de tweede helft werd de lijn in zijn ogen doorgezet van vlak voor rust en dwong FC Utrecht de kansen af. 'En dat Bijlow uiteindelijk Feyenoord redt', zegt Hake. Ook waren er nog twee discutabele momenten op het gebied van de arbitrage. Hake is ervan overtuigd dat Leroy Fer rood had moeten krijgen in de eerste helft. 'Ik denk niet dat daar heel veel discussie over kan zijn.' Er was mogelijk ook sprake van een penalty voor FC Utrecht waar Tyrell Malacia een speler van FC Utrecht schopte in een poging om de bal weg te werken. 'Ik vind het wel opmerkelijk', klinkt Hake over de beslissing van de arbitrage.