Huurlingen | Burger scoort op prachtige wijze

Vanwege het stilleggen van de Onder 21 competitie komen veel spelers niet aan voetballen toe. Vanwege het gebrek aan speeltijd en het stagneren van de ontwikkeling van veel jeugdspelers, zijn veel spelers van het elftal O21 verhuurd. Wekelijks zal er in deze rubriek een blik worden geworpen op de jeugdspelers. We houden hun verrichtingen tijdens de huurperiode bij en zullen korte verslagen doen. Vanwege de vele Feyenoorders die verhuurd zijn, gaan we Iedere dinsdag om 18:15 uur terugblikken op het afgelopen weekend met de rubriek FR-Huurlingen. Dylan Vente (Roda JC) [i]Top Oss – Roda JC 2-0[/i] Tegen Top Oss bleef Vente 90 minuten op de bank. [i]De Graafschap – Roda JC 2-3 (90 minuten)[/i] Vente speelde op de Vijverberg een spannende wedstrijd. De Superboeren, die al twee kansen om te promoveren hadden verprutst, wilden nu goed voor de dag komen. Echter, was Dylan Vente diegene die namens Roda JC de 0-1 binnenschoot, wat restte was een spannende strijd, waarin de Graafschap op voorsprong kwam, maar Roda toch aan het langste eind trok. Vente speelde 90 minuten en maakte een doelpunt. Hij won twee van zijn zeven duels en had een passnauwkeurigheid van 68%. Hij haalde een 6,9 op Sofascore. Ramon Hendriks (NAC) [i]Cambuur Leeuwarden – NAC Breda 3-2 (90 minuten)[/i] NAC dat nog een kleine kans had om rechtstreeks te promoveren, verloor van de kampioen, Cambuur Leeuwarden. Hendriks speelde de gehele wedstrijd als linksback. Hij had een passnauwkeurigheid van 56% en won vijf van zijn negen duels en kreeg een 6,8 op Sofascore. [i]NAC Breda – FC Volendam 4-1 (90 minuten)[/i] NAC speelde de eerste play-off wedstrijd om promotie tegen het FC Volendam van Antonucci. De Bredase club speelde erg goed en won verdiend van Volendam, dat weinig in te brengen had. Hendriks speelde wederom als linksback 90 minuten. Hij had een passnauwkeurigheid van 84% en won zeven van zijn acht duels. Marouan Azarkan (NAC Breda) [i]Cambuur Leeuwarden – NAC Breda 3-2 (74 minuten)[/i] Azarkan stond in de basis tegen Cambuur. De snelle buitenspeler heeft inmiddels een basisplaats veroverd. Hij behaalde tegen Cambuur een passnauwkeurigheid van 76% en won zes van zijn veertien duels. Hij had een succesvolle dribbel en behaalde een 6,7 op Sofascore. [i]NAC Breda – FC Volendam 4-1 (76 minuten)[/i] Ook tegen Volendam had de vleugelflitser een basisplaats. De aanvaller wist met NAC een ruime overwinning te boeken tegen FC Volendam. Hij behaalde een passnauwkeurigheid van 68% won vier van zijn twaalf duels. Hij behaalde een 6,4 op Sofascore, Naoufal Bannis (FC Dordrecht) [i]NEC – FC Dordrecht 2-1 (90 minuten)[/i] Bannis heeft zijn periode als huurspeler van FC Dordrecht afgesloten met een doelpunt in de Goffert. Zijn periode was wisselend, succesvol, maar hij kon Dordrecht niet van de laatste plaats afhelpen. Tegen NEC behaalde hij een passnauwkeurigheid van 74% en won vier van zijn dertien duels. Hij schoot twee keer op doel, waarvan een dus raak en kreeg een 6,8 van Sofascore. Bernardo Silva (FC Dordrecht) Benny Silva speelde niet tegen NEC vanwege een blessure. Mikael Johnsen (FC Dordrecht) Johnsen heeft nog geen wedstrijd gespeeld voor FC Dordrecht. De middenvelder kampt nog steeds met een blessure. Franco Antonucci (FC Volendam) [i]FC Volendam – Jong AZ 2-1 (23 minuten)[/i] Na een tijdje geblesseerd te zijn geweest kwam Antonucci tegen Jong AZ als invaller binnen de lijnen. Hij had een passnauwkeurigheid van 71%, won een van zijn twee duels en behaalde een 6,6 op Sofascore. [i]NAC Breda – FC Volendam 4-1 (45 minuten)[/i] Antonucci ging er met FC Volendam hard af tegen NAC Breda. Hij kwam de tweede helft in het veld. Hij gaf een assist en had twee schoten op goal. Helaas mistte hij ook een penalty. Hij had een passnauwkeurigheid van 88% en won een van zijn twee duels. De Belg kreeg een 6,5 op Sofascore. Sondre Skogen (Excelsior) [i]Excelsior – Go Ahead Eagles 0-1[/i] De nipte overwinning van de Eagles op Excelsior zorgde voor een spannende avond op Woudenstein. De spelers van de Eagles moesten lang wachten, omdat we wedstrijd van De Graafschap was stilgelegd vanwege de regen. Skogen zat niet bij de selectie tegen de Eagles. Luciano Narsingh (FC Twente) [i] RKC Waalwijk – FC Twente 2-1 (52 minuten)[/i] Narsingh begon op de bank, maar moest al snel het veld in nadat Ilic geblesseerd raakte. Narsingh won een van zijn vijf duels en had een passnauwkeurigheid van 54%. Hij had een succesvolle dribbel en loste geen schoten op doel. De aanvaller kreeg en 6,4 op Sofascore. [i]FC Twente- ADO Den Haag 3-2 (71 minuten)[/i] Narsingh begon in de basis tegen het gedegradeerde ADO Den Haag. Twente kwam met 0-2 achter, maar mede door een goal van Narsingh wist Twente de wedstrijd om te draaien in een 3-2 overwinning. De buitenspeler scoorde dus een goal en wist twee keer op goal te schieten. Hij won geen van zijn vier duels en had geen succesvolle dribbels. Hij had een passnauwkeurigheid van 82% en kreeg een 7 op Sofascore. Sven van Beek (Willem II) [i]ADO Den Haag – Willem II 1-4 (90 minuten)[/i] Van Beek wist met Willem II ADO de nekslag toe te dienen. Dankzij een 1-4 overwinning degradeerde ADO naar Keukenkampioendivisie. Van Beek won vijf van zijn elf duels en had een passnauwkeurigheid van 81%. Hij kreeg een 6,7 op Sofascore. [i]Willem II – Fortuna Sittard 2-1 (90 minuten)[/i] In de spannende wedstrijd tegen Fortuna, waarin Willem II directe handhaving veilig kon stellen speelde van Beek wederom 90 minuten. De verdediger had een passnauwkeurigheid van 81 % en won vijf van zijn negen duels. Hiermee speelde hij zich direct veilig met Willem II. Van Beek kreeg een 7,1 op Sofascore. Ian Smeulers (Willem II) Ian Smeulers zat beide wedstrijden niet bij de selectie. Wouter Burger (Sparta) Sparta – FC Utrecht 0-0 (geen speeltijd) [i]SC Heerenveen – Sparta (74 minuten)[/i] Wegens absentie van Auassar begon Burger in de basis. Hij speelde een goede wedstrijd en maakte een fantastische goal van grote afstand. Hij werd beloond met een 7,8 van Sofascore. Maar moest ook met een blessure naar de kant. Hij won vijf van zijn zeven duels en had een passnauwkeurigheid van 76 %. Liam Kelly (Oxford United) Kelly zat niet bij de selectie tijdens de promotiewedstrijd met Blackpool. George Johnston (Wigan Athletic) De competitie voor Johnston is klaar. Hij heeft zich met Wigan veilig weten te spelen. Jordy Wehrmann (FC Luzeren) [i]FC Sion – FC Luzern 1-1 (75 minuten)[/i] Wehrmann speelde 75 minuten in wedstrijd tegen Sion. Hij behaalde een passnauwkeurigheid van 85% en won vier van zijn acht duels. De middenvelder kreeg een 6,8 op Sofascore, [i]Young Boys – FC Luzern 5-2 (24 minuten)[/i] De middenvelder begon op de bank tegen Young Boys. Hij kwam na 66 minuten in het veld. Hierin behaalde hij een passnauwkeurigheid van 88% en won geen van zijn een duels. Hij kreeg een 6,1 op Sofascore.