Voordeel voor Feyenoord en Ajax: 'Dus dat zijn twee aspecten die kun je wel tegen elkaar wegstrepen'

Voordeel voor Feyenoord en Ajax: 'Dus dat zijn twee aspecten die kun je wel tegen elkaar wegstrepen'

Zondag staat de Klassieker op het programma. Feyenoord neemt het dan in De Kuip op tegen Ajax. De Rotterdammers verloren afgelopen zondag nog van hekkensluiter ADO Den Haag. Ajax werd afgelopen zondag juist kampioen.


Dennis van Eersel weet dat een goed resultaat zondag, belangrijk is voor Feyenoord. 'Dit is iets wat de boel toch een beetje goed kan maken', zegt Van Eersel in de FC Rijnmond Podcast van Rijnmond. Sinclair Bischop is het eens met de woorden van zijn collega. 'Ik hoop dat deze trainer, Dick Advocaat, ook echt wel door heeft wat voor sentiment en wat voor goodwill je bij heel veel Feyenoord-supporters weer terug kan winnen bij een goed resultaat', doelt de journalist van Rijnmond op het matige seizoen van Feyenoord.

Ruud van Os heeft vertrouwen in een goed resultaat voor de Rotterdammers. 'Vaak zijn ze ook verrassend uit de hoek gekomen. Er zijn twee aspect. A, de beste speler van Feyenoord doet niet mee. Aan de andere kant, de motivatie zal wat minder zijn omdat ze al kampioen zijn, Ajax. Dus dat zijn twee aspecten die kun je wel tegen elkaar wegstrepen', verwacht Van Os. 'Je kan ook het scenario hebben dat vanuit het geen wat je zegt, dat er iets meer reservespelers dan normaal worden opgesteld, maar dat is dan nog steeds bijvoorbeeld een Neres in plaats van een Antony', zegt Van Eersel. 'Die zullen ook juist gebrand zijn om ook iets te laten zien.' Volgens Van Os zijn dat niet voor niets reservespelers. 'En reservespelers die wat willen bewijzen spelen niet vaak hun beste wedstrijd.'

Discussieer mee! 4 reacties

Gast7856460522

Je plaatst een bericht als Gast7856460522