FR-Huurlingen | Van Beek knokt zich terug

Vanwege het stilleggen van de Onder 21 competitie komen veel spelers niet aan voetballen toe. Vanwege het gebrek aan speeltijd en het stagneren van de ontwikkeling van veel jeugdspelers, zijn veel spelers van het elftal O21 verhuurd. Wekelijks zal er in deze rubriek een blik worden geworpen op de jeugdspelers. We houden hun verrichtingen tijdens de huurperiode bij en zullen korte verslagen doen. Vanwege de vele Feyenoorders die verhuurd zijn, gaan we Iedere dinsdag om 18:15 uur terugblikken op het afgelopen weekend met de rubriek FR-Huurlingen. Dylan Vente (Roda JC) [i]FC Den Bosch- Roda JC ( 65 minuten) 7-0[/i] Dylan Ventespeelde 65 minuten tegen FC Den Bosch in het veld. Roda stond toen al met 6-0 achter tegen FC Den Bosch. Er was voor de jonge aanvaller weinig eer te behalen. De aanvaller behaalde een 7 met een passnauwkeurigheid van 78%. Ramon Hendriks (NAC) [i]NAC Breda – Excelsior(90 minuten) 1-2[/i] Hendriks stond met NAC tegenover het Excelsior van Sondre Skogen. De voormalig aanvoerder van Feyenoord A1 stond als linksback opgesteld, wat verrassend genoemd mag worden, omdat hij vooral centraal speelt. Hij speelde 90 minuten, maar wist geen overwinning te boeken met zijn team. Wat opvalt is de grote passnauwkeurigheid van de verdediger. Hij behaalde een nauwkeurigheid van 88%. Marouan Azarkan (NAC Breda) [i]NAC Breda - Excelsior(0 minuten)[/i] Azarkan speelde niet in de wedstrijd tegen Excelsior. Naoufal Bannis (FC Dordrecht [i]FC Dordrecht – MVV Maastricht (90 minuten) 0-1[/i] Bannis speelde met Dordrecht tegen MVV Maastricht. De spits kwam niet tot scoren en gaf ook geen assist. Hij kreeg een 6,2 op Sofascore. FC Dordrecht bezet momenteel de laatste plaats op de ranglijst. Bernardo Silva (FC Dordrecht) [i]FC Dordrecht - MVV Maastricht 0-1 (90 minuten)[/i] Benny speelde 90 minuten mee in de verloren wedstrijd tegen MVV Maastricht. De Portugees speelt momenteel iedere wedstrijd en doet dus veel ritme op. De verdediger behaalde een 7,4 bij Sofascore en had een passnauwkeurigheid van 82%. Mikael Johnsen (FC Dordrecht) Johnsen heeft nog geen wedstrijd gespeeld voor FC Dordrecht. De middenvelder kampt nog steeds met een blessure Franco Antonucci (FC Volendam) [i]FC Volendam – Telstar 2-0 (0 minuten)[/i] Antonucci zat niet bij de selectie voor de wedstrijd tegen Telstar. We hebben nog geen idee waarom. Sondre Skogen (Excelsior) [i]NAC Breda - Excelsior – NEC 1-2 (90 minuten)[/i] Waar Skogen verleden week nog zijn team naar een overwinning hielp, stond hij deze week weer in de basis. Hij wist te winnen met Excelsior. De verdediger had een passnauwkeurigheid van 85%. Luciano Narsingh (FC Twente) [i]FC Twente – FC Utrecht 1-2 (90 minuten)[/i] Luciano Narsingh begon met FC Twente goed aan de wedstrijd tegen FC Utrecht. De snelle vleugelspeler gaf een assist bij de 1-0 op Danilo, maar Twente wist niet aan het langste eind te trekken. Narsingh haalde een 7,2 op Sofascore en behaalde een passnauwkeurigheid van 89%. Sven van Beek (Willem II) [i]Willem II – RKC Waalwijk 2-0(90 minuten)[/i] De centrale verdediger die jaren bij Feyenoord speelde en een aantal vervelende blessures op liep lijkt langzaam zijn oude vorm weer terug te krijgen. Bij Willem II krijgt hij veel speeltijd en gaat steeds beter spelen, dat valt ook de fans van Willem II op die positief reageren. De verdediger die deel uitmaakte van het kampioensteam behaalde een 8,5 op Sofascore met een passnauwkeurigheid van 91% en won veel van zijn persoonlijke duels. Ian Smeulers (Willem II) Ian Smeulers speelde niet in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Wouter Burger (Sparta) [i]Sparta Rotterdam – VVV -Venlo 2-0 [/i] Burger speelde niet mee in de wedstrijd tegen VVV-Venlo. Hij bleef 90 minuten op de bank. Liam Kelly (Oxford United) Kelly speelde niet tegen Plymouth. George Johnston (Wigan Athletic) [i]Wigan Athletic – Burton Albion 1-1 (90minuten)[/i] Johnston speelde 90 minuten tegen Burton. De Schotse verdediger speelt iedere wedstrijd. Hij behaalde een passnauwkeurigheid van 55% en scoorde een 6,2 op Sofa Score. Jordy Wehrmann (FC Luzeren) [i]FC Luzern – FC Zürich 3-1 (66 speeltijd)[/i] De middenvelder, die volgend jaar terugkeert bij Feyenoord en daar voor zijn kans wil gaan, speelde 66 minuten mee in de wedstrijd tegen FC Zürich. Wehrmann behaalde een 6,9 met een passnauwkeurigheid van 80% op Sofa Score.