Advocaat: 'Hij zei het zelf ook'

Bron: ESPN
Feyenoord heeft de wedstrijd voor plek vier met 0-0 gelijkgespeeld tegen Vitesse. Na 75 minuten pakte aanvoerder Steven Berghuis zijn eerste directe rode kaart van zijn carrière. Dick Advocaat is niet tevreden over het spel van zijn ploeg. 'Ik vond dat we de eerste helft heel rommelig speelden', zegt Advocaat bij ESPN. Hij zag dat zijn ploeg moeite had met de snelheid van de aanvallers van Vitesse. In de tweede helft zag hij dat zijn ploeg het rechtzette met veel arbeid. 'Met heel veel arbeid creëer je toch vier, vijf kansen'. Terwijl Justin Bijlow de man of the match werd bij ESPN en de complimenten kreeg van de trainer, was er veel kritiek op arbiter Dennis Higler. 'Het was een moeilijke wedstrijd voor de scheidsrechter', vindt Advocaat ervan. De rode kaart van Berghuis leverde minder kritiek op. Die was volgens velen dan ook terecht. 'Hij (Berghuis red.) zei het zelf ook', aldus Advocaat.