FR-Huurlingen | Antonucci belangrijk voor Volendam

Vanwege het stilleggen van de Onder 21 competitie komen veel spelers niet aan voetballen toe. Vanwege het gebrek aan speeltijd en het stagneren van de ontwikkeling van veel jeugdspelers, zijn veel spelers van het elftal O21 verhuurd. Wekelijks zal er in deze rubriek een blik worden geworpen op de jeugdspelers. We houden hun verrichtingen tijdens de huurperiode bij en zullen korte verslagen doen. Vanwege de vele Feyenoorders die verhuurd zijn, gaan we Iedere dinsdag om 18:15 uur terugblikken op het afgelopen weekend met de rubriek FR-Huurlingen. Dylan Vente (Roda JC) [i]MVV- Roda JC (0 minuten)[/i] In de Limburgse Derby kwam Vente niet aan spelen toe. In het begin van het seizoen was Vente erg belangrijk, maar de laatste weken viel het wat tegen. Roda wist de derby met 2-4 te winnen, na een 2-0 achterstand. Ramon Hendriks (NAC) [i]NAC Breda – Jong Utrecht 3-1 (90 minuten)[/i] Hendriks is een van de huurlingen die het meest aan spelen toekomt en ook de meeste indruk maakt. De verdediger speelde ook tegen Jong Utrecht 90 minuten. Wellicht kan Hendriks volgend jaar al bij het eerste elftal van Feyenoord meekomen Marouan Azarkan (NAC Breda) [i]NAC Breda - Jong Utrecht 3-1 (39 minuten)[/i] Waar Azarkan in het begin vaak helemaal niet aan spelen toe kwam, gebeurt dit nu steeds vaker. De aanvaller mocht na een blessure van de Rooij invallen en speelde 49 minuten. Naoufal Bannis (FC Dordrecht [i]Jong AZ – FC Dordrecht 4-0 (90 minuten)[/i] FC Dordrecht beleeft niet het allerbeste seizoen. Ook Bannis presteert wisselvallig, waar het de ene week erg goed is tegen De Graafschap, is het deze week minder. Dordrecht ging met 4-0 onderuit bij Jong AZ. Maar de ontwikkeling van een jeugdspeler gaat vaak met vallen en opstaan, zo ook bij Bannis. Hopelijk kan hij de komende weken zijn vorm zoals hij tegen de Graafschap wel had terugvinden. Bernardo Silva (FC Dordrecht) [i]Jong AZ – FC Dordrecht 4-0 (90 minuten)[/i] Benny speelt tegenwoordig iedere wedstrijd voor Dordrecht, maar hij had samen met Dordrecht niet zijn beste dag. Mikael Johnsen (FC Dordrecht) Johnsen heeft nog geen wedstrijd gespeeld voor FC Dordrecht. De middenvelder kampt nog steeds met een blessure Franco Antonucci (FC Volendam) [i]FC Volendam – Helmond Sport 5-1 (90 minuten)[/i] Antonucci speelde een heerlijke wedstrijd tegen Helmond Sport. De middenvelder gaf twee prachtige assists en hielp zijn team aan een grote overwinning. Sondre Skogen (Excelsior) [i]Excelsior – NEC 2-1 (90 minuten)[/i] Skogen speelt inmiddels ook veel wedstrijden bij Excelsior. In eigen huis wist hij samen met Excelsior met 2-1 te winnen van NEC. Luciano Narsingh (FC Twente) [i]PEC Zwolle – FC Twente 1-0 (25 minuten[/i] Luciano Narsingh kwam de tweede helft in het veld, maar wist zijn team niet aan een overwinning te helpen. Sven van Beek (Willem II) [i]Heracles Almelo – Willem II 4-0(90 minuten)[/i] Van Beek bleef lang overeind met de Tricolores tegen AZ. Na een rode kaart voor AZ bleef het lang 0-0. Uiteindelijk was AZ te sterk. Geen noemenswaardige rol voor Van Beek. Ian Smeulers (Willem II) Ian Smeulers speelde niet in de wedstrijd tegen Heracles Almelo. Wouter Burger (Sparta) [i]Sparta Rotterdam – AZ 0-2 (14 minuten)[/i] Burger begon op de bank en kwam er na 76 minuten in. AZ stond toen al met 2-0 voor en Burger had geen noemenswaardige rol. Liam Kelly (Oxford United) Kelly speelde niet tegen Crewe Alexandra. George Johnston (Wigan Athletic) [i]Doncaster Rovers– Wigan Athletic 1-4 (90minuten)[/i] Johnston speelde alweer 90 minuten. De verdediger die door enkele Engelse clubs wordt gevolgd staat al een langere tijd in de basis en speelde deze wedstrijd ook 90 minuten. Jordy Wehrmann (FC Luzeren) [i] FC Luzern – FC Basel 3-4 (geen speeltijd)[/i] Wehrmann zat de afgelopen wedstrijden constant bij de selectie en stond vaak ook in de basis, echter zat hij tegen Basel niet eens bij de selectie. We weten niet waarom dat was.