FR-Huurlingen | Bannis schittert op de Vijverberg

Vanwege het stilleggen van de Onder 21 competitie komen veel spelers niet aan voetballen toe. Vanwege het gebrek aan speeltijd en het stagneren van de ontwikkeling van veel jeugdspelers, zijn veel spelers van het elftal O21 verhuurd. Wekelijks zal er in deze rubriek een blik worden geworpen op de jeugdspelers. We houden hun verrichtingen tijdens de huurperiode bij en zullen korte verslagen doen. Vanwege de vele Feyenoorders die verhuurd zijn, gaan we Iedere dinsdag om 18:15 uur terugblikken op het afgelopen weekend met de rubriek FR-Huurlingen. Dylan Vente (Roda JC) [i]Go Ahead Eagles – Roda JC 0-0 (90minuten)[/i] Vente speelde 90 minuten tijdens de uitwedstrijd in Deventer. Beide teams kwam niet tot scoren. [i]Roda JC – Almere City 0-0 (45 minuten)[/i] Vente kon zich maar weinig laten zien in deze wedstrijd en werd gewisseld tijdens de rust. De wedstrijd werd vanwege de hevige sneeuwval niet uitgespeeld, de tussenstand is momenteel 0-0 Ramon Hendriks (NAC) [i]Jong Ajax – NAC Breda (90 minuten)[/i] NAC Breda kent een wat moeilijkere periode, zo ook Ramon Hendriks. Na de mooie overwinning op De Graafschap wist de ploeg uit Breda maar weinig indruk te maken. Tijdens de wedstrijd maakte Hendriks geen verkeerde indruk [i]NAC Breda – Go Ahead Eagles (90 minuten)[/i] NAC verloor gisteren tegen de Eagles. Hendriks had weer een basisplaats en speelde de gehele wedstrijd Marouan Azarkan (NAC Breda) [i]Jong Ajax – NAC Breda (36 minuten)[/i] Azarkan viel in tegen Jong Ajax. Hij kwam niet echt in het spel voor. NAC speelde gelijk tegen Jong Ajax. [i]NAC Breda – GO Ahead Eagles (25 minuten)[/i] Azarkan viel in, maar wist zijn stempel niet te drukken. NAC verloor met 0-1 van de Eagles Naoufal Bannis (FC Dordrecht [i]De Graafschap – FC Dordrecht 0-3 (90 minuten)[/i] Bannis speelde een topwedstrijd op de Vijverberg. De jonge aanvaller scoorde zelf twee keer en ga één assist. Dordrecht wist daarmee een prima resultaat neer te zetten tegen de Graafschap. [i]FC Dordrecht- FC Eindhoven 1-5 (90minuten)[/i] Waar FC Dordrecht met Bannis nog wist te verrassen, was dit niet de beste wedstrijd van Dordrecht en Bannis. Bernardo Silva (FC Dordrecht) [i]De Graafschap – FC Dordrecht 0-3 (90 minuten)[/i] De Portugese middenvelder wist als verdediger zich staande te houden tegen de sterke aanvallers van De Graafschap. Hij wist de 0 te houden en zijn maatje Bannis wist aan de overkant beslissend te zijn [i]FC Dordrecht – FC Eindhoven 1-5 (90minuten)[/i] Dit was niet de wedstrijd van Dordrecht of van Bernardo Silva. Mikael Johnsen (FC Dordrecht) Johnsen heeft nog geen wedstrijd gespeeld voor FC Dordrecht. De middenvelder kampt nog steeds met een blessure Franco Antonucci (FC Volendam) [i]FC Volendam SC Cambuur (90 minuten)[/i] FC Volendam wist geen vuist te maken tegen de sterke koploper. Ze kwamen niet veel in het spel voor en verloren met 2-0. Ook Antonucci wist geen indruk te maken. [i]TOP Oss - FC Volendam 2-0 (74 minuten) [/i] Antonucci werd na 74 minuten gewisseld. Het team leverde geen beste beurt af in Oss. Sondre Skogen (Excelsior) [i]Excelsior – Jong PSV 0-0 (90 minuten)[/i] Skogen behield de 0-0 met Excelsior in de wedstrijd tegen Jong PSV. [i]SC Cambuur – Excelsior Rotterdam 7-2 (90 minuten)[/i] SC Cambuur is bijna voor iedere tegenstander veel te sterk. Skogen ging met Excelsior hard onderuit. Na 60 minuten stond het echter nog 1-2 in het voordeel van de Rotterdammers. Helaas ging het daarna flink mis. Luciano Narsingh (FC Twente) [i]FC Twente – Vitesse 1-2 (45 minuten)[/i] Luciano Narsingh speelde niet zijn beste wedstrijd voor FC Twente. Hij werd met rust gewisseld. Sven van Beek (Willem II) [i]Willem II – AZ 0-1 (90 minuten)[/i] Van Beek bleef lang overeind met de Tricolores tegen AZ. Na een rode kaart voor AZ bleef het lang 0-0. Uiteindelijk was AZ te sterk. Geen noemenswaardige rol voor Van Beek. Ian Smeulers (Willem II) Ian Smeulers speelde niet in de wedstrijd tegen AZ. Wouter Burger (Sparta) [i]Sparta Rotterdam – PEC Zwolle 2-1 (45 minuten)[/i] Burger had geen noemenswaardige acties en werd met rust gewisseld. Liam Kelly (Oxford United) [i]Kelly speelde niet tegen Accrington Stanley[/i] Sunderland AFC – Oxford United 3-1 (74 minuten) Kelly mocht na lange tijd weer eens invallen in de wedstrijd tegen Sunderland. Helaas zonder resultaat. Oxford ging met 3-1 onderuit in het Stadium of Light. George Johnston (Wigan Athletic) [i]Gillingham FC – Wigan Athletic 1-0 (90minuten)[/i] Johnstin ging onderuit tegen Gillingham. De einduitslag was 1-0. [i]Wigan Atheletic – Portsmouth 0-1 (90minuten)[/i] George Johnston heeft zichzelf de afgelopen tijd laten zien bij Wigan. Vorige week stond hij nog in het team van de week. Tegen Portsmouth verloor Johnston met Wigan echter met 0-1. Jordy Wehrmann (FC Luzeren) [i]Lausanne Sport – FC Luzern 3-1 (18 minuten)[/i] Waar Wehrmann de laatste tijd vaak in de basis startte, begon hij ditmaal vanaf de bank. Hij speelde 18 minuten en wist met zijn team een nederlaag niet te voorkomen.