Jong Oranje wint opnieuw niet, ook geen minuten voor Feyenoorders

Jong Oranje heeft de tweede groepswedstrijd op het Europees Kampioenschap opnieuw afgesloten met een 1-1 gelijkspel. Woensdag was Jong Roemenië de tegenstander, zaterdagavond Jong Duitsland. Tyrell Malacia was ziek en kon daardoor niet tot de wedstrijdselectie behoren. Lutsharel Geertruida en Justin Bijlow bleven de gehele wedstrijd op de bank. In de 48e minuut maakte Justin Kluivert gebruik van een grote blunder van de Duitse keeper Dahmen. Kluivert deed wat de enige mogelijkheid was en maakte de 0-1. De Nederlanders hielden de voorsprong tot de 84e minuut vol. Nmecha maakte de gelijkmaker. Stand 1. Duitsland | 4 ptn. (+3) 2. Roemenië | 4 ptn. (+1) 3. Nederland | 2 ptn. (0) 4. Hongarije | 0 ptn. (-4)