FR-Huurlingen | Burger belangrijk met assist

Vanwege het stilleggen van de Onder 21 competitie komen veel spelers niet aan voetballen toe. Vanwege het gebrek aan speeltijd en het stagneren van de ontwikkeling van veel jeugdspelers, zijn veel spelers van het elftal O21 verhuurd. Wekelijks zal er in deze rubriek een blik worden geworpen op de jeugdspelers. We houden hun verrichtingen tijdens de huurperiode bij en zullen korte verslagen doen. Vanwege de vele Feyenoorders die verhuurd zijn, gaan we Iedere dinsdag om 18:15 uur terugblikken op het afgelopen weekend met de rubriek FR-Huurlingen. Dylan Vente (verhuurd aan Roda JC) 90 minuten Telstar – Roda JC 3-1 Vente speelde de gehele wedstrijd. Hierin gaf hij een assist op Fabian Serrarens. Helaas was dit niet genoeg voor de overwinning. Telstar won met 3-1 van Roda JC. Bij Telstar speelde de broer van Orkun Kokcu, namelijk Ozan Kökçü mee. Hij viel in en scoorde één doelpunt. Ramon Hendriks (verhuurd aan NAC Breda) 90 minuten Volendam – NAC Breda 2-1 Met de hoofdcoach van volgend seizoen op de tribune speelde Hendriks wederom de gehele wedstrijd. De verdediger valt op door sterke onderscheppingen. Helaas was het Volendam van Antonucci te sterk. FC Volendam won de wedstrijd met 2-1. Marouan Azarkan (verhuurd aan NAC) 14 minuten FC Volendam – NAC Breda 2-1 Ook Azarkan mocht het laten zien tegen FC Volendam. De rappe buitenspeler had een aantal mooie acties, waaronder een grote kopkans. Helaas trof deze geen doel. Naoufal Bannis (verhuurd aan FC Dordrecht) 69 minuten Go Ahead Eagles – FC Dordrecht 5-1 Zowel FC Dordrecht al Bannis verkeren niet in al te beste vorm de laatste tijd, al zijn er op deze nederlaag wel enkele vergoeilijke omstandigheden aan te merken. Go ahead Eagles speelt in de top van de Keukenkampioendivisie en wisten verleden week koploper Cambuur op 0-0 te houden. Bannis speelde 69 minuten, maar wist daarin niet veel uit te richten. Bernardo Silva (verhuurd aan FC Dordrecht) 90 minuten Go Ahead Eagles – FC Dordrecht 5-1 Silva speelt de laatste tijd veel wedstrijden voor Dordrecht. De middenvelder, die bij Dordrecht als centrale verdediger speelt, begon aan de kant vanwege een trainingsachterstand, maar heeft inmiddels zijn plek in de basis gevonden. Zoals met ieder talent gaat dit met vallen en opstaan. Belangrijk is dat hij in ieder geval speeltijd opdoet en daarmee ook ervaring. Francesco Antonucci (verhuurd aan FC Volendam.) 90 minuten – FC Volendam-NAC Breda 2-1 Francesco Antonucci wist indruk te maken in de wedstrijd tegen NAC Breda. Met Slot op de tribune liet Antonucci zien waarom Feyenoord de Belg heeft gecontracteerd. Met een aantal gevaarlijke schoten en mooie passen was hij gevaarlijk. Met vrijwel iedere pass creëert de middenvelder gevaar. Sven van Beek (verhuurd aan Willem II) 90 minuten Vitesse- Willem II 0-0 Sven van Beek speelde de gehele wedstrijd. Willem II behaalde een mooi resultaat tegen Vitesse. De Tricolores namen een punt mee uit Arnhem. Hoewel Vitesse de bovenliggende partij was, wisten ze niet te scoren. Mede dankzij goed verdedigingswerk van van Beek. Wouter Burger (verhuurd aan Sparta Rotterdam) 67 minuten Heracles – Sparta 1-1 De wedstrijd tegen Heracles Almelo was een wedstrijd met twee kanten voor de van Feyenoord gehuurde middenvelder. Hij gaf een mooie assist waaruit Lennard Thy kon scoren, maar viel ook geblesseerd uit. Het is niet bekend of en hoe ernstig de blessure is. [i]Ian Smeulers speelde niet in de wedstrijd tegen Vitesse.[/i] [i] Sondre Skogen speelde niet in de wedstrijd tegen de Graafschap.[/i] [i]Mikel Johnsen speelde niet in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles.[/i] Luciano Narsingh (verhuurd aan FC Twente) SC Heerenveen - FC Twente 0-0 Narsingh speelde dit weekend tegen Heerenveen. De buitenspeler speelde 90 minuten, maar beide teams kwamen niet tot scoren George Johnston (verhuurd aan Wigan Athletic) 90 minuten Accrington Stanley - Wigan Athletic 3-1 Johnston speelde 90 minuten in de wedstrijd tegen Accrington Stanley. Het team verloor met 3-1. Liam Kelly (verhuurd aan Oxford United) 45 minuten Oxford United – Blackpool 0-2 De kleine middenvelder speelde weer eens in de basis tegen Blackpool. Helaas wist hij geen indruk te maken en werd na 45 minuten gewisseld. De uitploeg stond toen met 0-2 voor. Jordy Wehrmann (verhuurd aan FC Luzern) 90 minuten FC Luzern – FC Sion 1-1 Wehrmann is inmiddels een vaste kracht geworden bij FC Luzern. Hij speelde echter nog geen 90 minuten. Tegen FC Sion kwam daar verandering in. De middenvelder speelde de gehele wedstrijd.