Advocaat: 'Hij zegt steeds meer, maar hij moet er nog overheen'

Advocaat: 'Hij zegt steeds meer, maar hij moet er nog overheen'

Onlangs verscheen er een groot interview met Feyenoord- verdediger Lutsharel Geertruida. In het interview vertelt hij onder meer dat hij kampt met een stotter probleem, en daarom nooit voor de camera verschijnt. Hij is wel bezig met therapie om van het probleem af te komen.


Slot heeft, volgens het AD, aangegeven dat hij Lutsharel Geertruida graag op de positie van centrale verdediger zou zien. Hoofdtrainer Dick Advocaat denkt dat hij op het gebied van communiceren wel sterker moet worden om die positie goed te kunnen uitvoeren. Het zou als centrale verdediger een 'must' moeten zijn om te praten. "Praten is moeilijk voor hem", aldus Advocaat in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Advocaat vervolgt: "Maar ik merk dat hij steeds vrijer wordt. Hij zegt steeds meer, maar hij moet er nog overheen." De coach van Feyenoord vertelt dat de verdediger prima kan praten als hij in een één-op-één gesprek zit met Advocaat. De 'Kleine Generaal' heeft wel vertrouwen in het feit dat het goed gaat komen met de talentvolle verdediger van Feyenoord op het gebied van communiceren. De hoofdtrainer heeft daar alle vertrouwen in.

Discussieer mee! 39 reacties

Gast2087720705

Je plaatst een bericht als Gast2087720705