'Advocaat is daar verantwoordelijk voor'

'Advocaat is daar verantwoordelijk voor'

Feyenoord speelde een bizar slechte wedstrijd tegen FC Twente. René van der Gijp en Johan Boskamp waren zich te pletter geschrokken van het niveau van de wedstrijd. Bij Veronica Inside werd zoals gebruikelijk op maandag de perikelen in het Nederlandse voetbal op geheel eigen wijze doorgezaagd. Zo ook de nijpende financiële situatie bij Feyenoord


Zoals bekend werd de spelers van Feyenoord een loonoffer opgelegd, volgens Chris Woerts waren de spelers van Feyenoord nog in de veronderstelling dat zij in onderhandeling konden. Om en nabij de twee miljoen gaat Feyenoord hier mee besparen. "Een bedrijf heeft het recht om op bedrijfseconomische gronden loonoffers op te leggen. Ik denk dat het waterdicht is, ze gaan gewoon inleveren." Johan Boskamp weet dat met name de buitenlandse spelers protesteren tegen de loonoffers. Waaronder Pratto, de spits die op voorspraak van de trainer kwam, Derksen is niet te spreken over de komst van de Argentijn: "Dick Advocaat is daar verantwoordelijk voor. Die heeft een half jaar elke dag lopen zeiken om een spits. Henk Timmer vindt een afgeschreven spits en die moet dan komen. Dick is blijven zaniken en dat is Pratto geworden, daar ben je lekker mee."

Het inschakelen van een advocaat door de spelers van Feyenoord schiet bij de heren van VI in het verkeerde keelgat. "Het is echt te schandalig voor woorden de brutaliteit van deze grootverdieners die zich totaal buiten de maatschappij plaatsen", zo zegt Johan Derksen. De analist gaat verder: "Arnesen is gekomen en neemt zijn hele gevolg mee. Ik weet niet of dat een gezonde ontwikkeling is." Volgens Chris Woerts was het tegenstribbelen van de selectie wat betreft de loonoffers een bittere pil, zeker richting de supporters. De sportmarketeer zegt ook dat de komst van de Amerikaanse investeerders allerminst zeker is. Volgens de heren van VI is Raemon Sluiter de beste keuze om teammanager te worden bij Feyenoord.

Lees meer over:

Discussieer mee! 27 reacties

Gast3035657218

Je plaatst een bericht als Gast3035657218