UPDATE | 'Sluiter niet langer in beeld als teammanager'

UPDATE | 'Sluiter niet langer in beeld als teammanager'

Bas van Noortwijk zal na dit seizoen stoppen als teammanager van Feyenoord. Hierdoor komt er logischerwijs een vacature vrij voor de baan. Frank Stout van Rijnmond weet welke drie kandidaten er zijn voor de functie.


Raemon Sluiter (43):
Hij maakte als tennisser carrière in de sportwereld. Dit deed hij van 1996 tot en met 2009. De Rotterdammer bereikte zijn top met een 46e plaats van de wereld op het enkelspel. Na 2009 bleef hij in de tenniswereld actief als onder andere directeur, jeugdtrainer en coach van succesvol tennisspeelster Kiki Bertens. In het seizoen 2003/2004 was Sluiter actief als ambassadeur van Feyenoord.

Robin van Galen (49):
Van Galen heeft zich in de sportwereld bezig gehouden met waterpolo. Op de Olympische Spelen in 2008 pakte hij Goud als bondscoach van de waterpolodames. Ook Van Galen is geboren in Rotterdam. Hij werd in 2008 verkozen als Nederlands sportcoach van het jaar en beste Nederlandse coach op de Olympische Spelen. Hij zit momenteel in het bestuur van SBV Excelsior en is actief als Commercieel Directeur bij de Koninklijke Nederlandse ZwemBond.

Leen van Steensel (36):
Van Steensel is de enige voetballer in het lijstje. Geboren in Rotterdam en minuten in de Eredivisie gemaakt als verdediger van FC Utrecht en SBV Excelsior. Hij was als teammanager en assistent-trainer actief bij Sparta Rotterdam. Zijn huidige functie is hoofdtrainer bij CVV De Jodan Boys op het vijfde niveau van Nederland.

UPDATE 22-02-2021
Raemon Sluiter geeft op z'n eigen Twitter aan dat hij niet langer in de race is voor teammanager van Feyenoord. De tennisser heeft een orienterend gesprek gevoerd met Feyenoord maar ziet af van een functie bij zijn favoriete club.

Discussieer mee! 126 reacties

Gast6167803078

Je plaatst een bericht als Gast6167803078