Van der Gijp: 'Daar gaan we nog heel veel plezier aan beleven'

Van der Gijp: 'Daar gaan we nog heel veel plezier aan beleven'

Oud-Feyenoordspeler Dirk Kuyt en Feyenoord gingen onlangs uit elkaar. De geboren Katwijker zag in de nabije toekomst geen hoofdtrainerschap voor hem weggelegd bij Feyenoord. Hij gaf aan graag op zijn eigen benen te willen staan. Onlangs werd bekend dat Kuyt als analist bij Ziggo Sport aan de slag gaat. Bij Veronica Inside is men niet zeker van analytische kwaliteiten van oud-aanvoerder van Feyenoord.


Met name René van der Gijp heeft een uitgesproken mening over de nieuwe functie van Kuyt. 'Na zijn eerste zin dacht ik al - daar gaan we nog heel veel plezier aan beleven', begint Van der Gijp.

De Snor is het met Van der Gijp eens. 'Die jongen slaat alleen bombastische prietpraat uit', zegt Derksen. 'Ik lees dan in de krant dat hij dat nu even bij Ziggo Sport gaat doen, want hij vindt het zo leuk om de clubs waar hij gespeeld heeft te analyseren, maar daarna gaat hij als hoofdtrainer ergens aan het werk. Derksen is dan ook zeker dat Kuyt geen één club zal vinden die hem als hoofdcoach aanneemt.

Volgens Derksen zal Rob Jansen waarachijnlijk het één en ander proberen om Kuyt bij zijn oud-werkgevers in Engeland en Turkije te stallen, maar dat zoiets niet gaat slagen. En in Nederland? 'Zou er één Nederlandse club zijn die overweegt om Dirk Kuyt te nemen? Zonder enige ervaring én bij Feyenoord niet echt goed gefunctioneerd als jeugdtrainer.

Discussieer mee! 75 reacties

Gast3981289018

Je plaatst een bericht als Gast3981289018