'Backs Feyenoord laten dure spelers Ajax er uitzien als normale voetballers'

'Backs Feyenoord laten dure spelers Ajax er uitzien als normale voetballers'

Feyenoord lijkt door de prima wedstrijd in Amsterdam er goed op te staan. Vooral verdedigend staan de Rotterdammers als een huis. Gisteren in Amsterdam stonden aan de aftrap Uroš Spajić, met zijn 27 de oudste, Marcos Senesi 23, Tyrell Malacia 21 en Luthsharel Geertruida slechts 20 jaar oud. Met de bewierookte backs van Ajax, lijkt Feyenoord makkelijk te kunnen wedijveren.


Geertruida en Malacia lieten gisteren respectievelijk de beste betaalde voetballer van de Eredivisie en de aankoop van 17 miljoen eruit zien als dood normale voetballers. Zonder al te veel poespas zijn de backs doorgegroeid en volgens De Telegraaf miljoenen waard. Beide backs lieten zich tijdens Klassieker totaal niet van de wijs brengen door hun tegenstanders. Anthony werd na een uur gewisseld en Tadic probeerde Geertruida te provoceren, maar de jongeling keek er niet van op of om.

Ook trainer Dick Advocaat was tevreden, maar wilde niet spelers bij naam noemen. Toch liet hij nog wel iets vallen. "Het zijn stuk voor stuk uitstekende jonge spelers, daar moet je mee doorgaan”, zei Advocaat. Daarmee leek hij de nieuwe trainer Arne Slot alvast een voorzetje te geven. Beide spelers zijn ook gevrijwaard van rare streken en kapsones en daarmee kan het Legioen zich er goed mee identificeren.

Lees meer over:

Discussieer mee! 74 reacties

Gast1317289803

Je plaatst een bericht als Gast1317289803